IUNIK: Minimalistisk og unikt. Endelig på SkinSecret!

IUNIK er et merke som har en minimalistisk tilnærming, og tilbyr produkter med rene og naturlige ingredienser av høy konsentrasjon. I forbindelse med lanseringen har vi laget en video hvor Sanja forteller alt om IUNIK og viser frem produktene vi har tatt inn på SkinSecret!

IUNIK Rose Galactomyces Essential Toner

Dette er en toner som gir intens fukt og samtidig bekjemper tidlig aldring. Med hele 70% rosevann roer denne toneren ned rødheter, øker spensten, og bidrar til å holde huden fuktet dagen lang. I tillegg inneholder den fermentert galactomyces som jevner ut pigmentflekker og andre arr som for eksempel etter et kviseutbrudd. Toneren har en vandig konsistens og dufter deilig av roser.

IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum

Dette er serumet for de med en svekket hudbarriere, som også sliter med gusten og dehydrert hud uten glød. Serumet inneholder 70% ren propolisekstrakt og 12% sea buckthorn-ekstrakt som bygger opp hudbarrieren og sørger for at huden får et sunt og glødende utseende. Noen dråper morgen og kveld vil kunne gjøre underverker for din hud.

IUNIK Black Snail Restore Serum

Vårt første snegleserum! Med 70% snegleslim fra svartsnegler glatter dette serumet ut fine linjer og rynker, reduserer sjenerende rødheter og flekker, samt øker spenst og fuktnivået i huden. Dette anti-aging serumet er en nødvendighet for alle aldre.

IUNIK Beta-Glucan Power Moisture Serum

Dette serumet er alt en dehydrert hud trenger. Beta-glucan er en kraftfull ingrediens som er høstet fra soppgjær, og som har egenskaper som gjør at den holder 20% mer på fukt enn hyaluronsyre. Dette lettvektige og ikke-klissete serumet trenger rask inn i huden og fukter innenfra og ut.

IUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream

Denne fuktighetskremen har en unik tekstur som er en blanding av gel og krem, og kan brukes morgen som kveld. Den etterlater ikke en fet hinne på huden, lar hudoverflaten puste godt, og bidrar ikke til å tette igjen porer. Den passer perfekt for alle hudtyper, og vil balansere talgproduksjonen i huden, noe som er spesielt viktig for deg med kombinasjonshud. Kremen inneholder 3000 mg beta-glucan i tillegg til ulike bærekstrakter som vil gi huden en boost av antioksidant og motvirke ytre påvirkninger som frie radikaler og annen forurensning.

Hvilket IUNIK produkt gleder du deg til å prøve? 🙂 Kommentér under!

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *