Nyheter fra AROMATICA

Er du klar for en beroligende og herlig spafølelse hjemme på ditt eget bad? Vi lanserer fire nyheter fra Aromatica – denne gangen til kroppen! Aromatica er inspirert av aromaterapi og produktene baseres på eteriske oljer. Disse gir en nydelig lukt og avslappende følelse ved bruk. Les videre for å lære mer om de fire spennende nyhetene! 

Aromatica står allerede bak noen av våre absolutte favoritter. Mest kjent blant våre kunder er de nok for den forfriskende sprayen Vitalizing Rosemary Root Enhancer og den herlige hodebunnskrubben Rosemary Scalp Scrub som inneholder rosmarin. I tillegg står de bak de pleiende ansiktsoljene Organic Rosehip Oil og Organic Neroli Brightening Facial Oil, som er superpopulære både blant kundene våre og oss på kontoret. Aromatica ble grunnlagt i 2004 av en aromaterapist og den alternative behandlingsformen er inspirasjonen bak alle deres produkter. 

Nyhetene

Nyhetene som nå lanseres er delt inn i to serier: Embrace Neroli & Patchouli som består av en herlig kroppssåpe og mykgjørende bodylotion. Den andre serien heter Serene Lavender Marjoram og består av en beroligende kroppssåpe i tillegg til en myk og pleiende kroppsolje. 

Embrace Neroli & Patchouli 

Denne serien har en herlig lukt av vår og blomster og er inspirert av solnedgangen. Såpen og bodylotionen inneholder neroli, en essensiell olje som hentes fra blomstene på bitter appelsin. Det sies oljen skal ha en beroligende effekt på humøret. Lukten av neroli og patchouli blandet med dampen fra det varme vannet i dusjen har en aromaterapautisk effekt og vil bidra til å gjøre deg avslappet og rolig.

I Embrace Lotion finner vi også sitronkastanjeblad-ekstrakt og sheasmør, som virker mykgjørende på huden og etterlater en herlig og ren duft. 

Serene Lavender & Marjoram 

Serene Body Wash og Body Oil Lavender & Marjoram er perfekte å bruke på kveldstid. Lavender er kjent for å virke beroligende, og det sies at oljen kan lindre plager som stress og uro, samtidig som den gir en indre ro. Perfekt etter en lang dag med studier eller på jobb! Den urteaktige lukten av merian skal også virke avslappende på kropp og sinn, og etterlater en herlig spa-lignende lukt på badet. 

Serene Lavender & Marjoram bodyoil inneholder i tillegg jojobaolje som er en super ingrediens å bruke hvis huden føles tørr. Oljen vil gi masse pleie til huden og etterlate den supermyk!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *