Vi lanserer TIA’M i Norge!

Vi har nok en spennende nyhet å dele med dere! Endelig kan vi introdusere hudpleiemerket TIA’M på SkinSecret!

Hvorfor TIA’M?

TIA’M er et ærverdig koreansk hudpleiemerke som har eksistert i mange år. De er mest kjent for sitt c-vitamin serum og var den første til å lage dette produktet som siden har blitt kopiert av mange. De har alltid valgt kvalitet over kvantitet og produserer kun et knippe utvalg av produkter hvert år. Vi snakker om tungvektere i den koreanske skjønnhetsbransjen og dette er uten tvil noe vi tok i betraktning da vi valgte å samarbeide direkte med TIA’M. Produktene deres har fokus på å behandle vanskelige hudtilstander som akne, kviser, tette og store porer, nupper, pigmentflekker, samt forynge moden hud og forhindre tidlig aldring. Hvis du sliter med en av disse hudtilstandene eller ønsker en bedre og sunnere hud, så er det verdt å få med seg videoen hvor jeg går i dybden på hvert produkt.

TIA’M sine produkter

TIA’M Aura Milk Face Peeling Toner

Dette må være uten tvil den beste toneren jeg noensinne har brukt. Den inneholder AHA, BHA og PHA syre i tillegg til melkeekstrakter som peeler skånsomt, samtidig som den fukter og behandler sensitiv hud med betente områder, som tette porer, vonde kviser og akne.

TIA’M My Little Pore Fix Source

Et avkjølende serum som toner og strammer porene, samtidig som den balanserer talgproduksjonen, spesielt i t-sonen. En nødvendighet for deg som blir blank på nese, panne og hake i løpet av en dag.

TIA’M My Little Pore No Sebum Cream

En avkjølende krem som roer ned sår og sensitiv hud. Balanserer også talgproduksjonen og sørger for at huden bli jevn, myk og hydrert uten å legge igjen en fet og klissete hinne.

TIA’M Face Guard Cream

TIA’Ms nyeste tilskudd. Dette er en krem med 85% centella asiatica ekstrakt og propolisekstrakt er dette en magisk cocktail av godsaker som beskytter den mest sensitive hud. I tillegg beskytter den mot blått lys som vi blir utsatt for hver dag fra mobil- og dataskjermer. Dette hindrer tidlig aldring, dype rynker og store slappe porer.

TIA’M My Signature C Source

C-vitamin serumet over alle c-vitamin serumer. Originalen som har blitt kopiert gang på gang. Denne inneholder 20% ren og naturlig c-vitamin serum som har utallig fordeler for huden.

TIA’M My Signature Red C Serum

Dette serumet er vidundervæske på flaske. Med sin kjente røde farge som naturlig stammer fra B12 vitamin, har dette serumet ikke bare tatt hele Asia med storm. Med sitt høye innhold av c-vitamin, vitamin B12 og glutation behandler dette serumet de fleste av dine hudutfordringer, enten det er akneutbrudd, dype og mørke kvisearr, pigmentflekker, sprukne blodårer, betente talgkjertler, eller ru og ujevn hud.

TIA’M My Signature A+ Cream

Denne kremen anbefales å brukes sammen med c-vitamin serumene siden den øker absorberingen av c-vitamin i huden, og bidrar til optimal effekt av serumene. Dette er en ypperlig anti-aging krem som bidrar til økt elastisitet og en glattere og spenstigere hudoverflate.

Våre TIA’M produkter

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja