Utsolgt

Centella Unscented Toner

Jeg er PURITO Centella Unscented Toner. Ved hjelp av 10% høykonsentrert ekstrakt av centella asiatica, panthenol og allantoin vil jeg pleie og styrke hudbarrieren, mens hyaluronsyren i meg både trekker til seg fukt og binder fukten til huden. Jeg har en noe tykkere konsistens enn vanlige tonere, men jeg trekker likevel raskt inn i huden uten å etterlate en klissete hinne. Jeg passer alle hudtyper, men spesielt de med sensitive hudtyper eller kombinasjonshud med svekket hudbarriere bør velge meg.

pH-verdi 6.1

 

200 ml

289 ,-

Tomt på lager

Produktdetaljer

Beskrivelse

Tips! Væt en bomullspad rikelig med toneren og påfør direkte på varme og røde områder. Etter 5 minutter tar du av bomullspaden. Resultatet skal være mindre rødhet og irritasjon på området.

Ingredienser

Frakt og Betaling

SkinSecret.no benytter Bring som fraktleverandør. På bestillinger over 499 kr tilbyr vi fri frakt, og vi velger da passende fraktmetode. På ordre under 499 kr koster pakke i postkassen 49 kr og klimanøytral Servicepakke 79 kr. Til Svalbard og Jan Mayen kommer det tillegg for frakt. Ønsker du å returnere en pakke kan du ta kontakt med oss på kundeservice her. Les mer om frakt og retur her. Vi tilbyr disse betalingsløsningene hos oss:

Høydepunkter

Omtaler

×

Logg inn

Registrer

En lenke for å angi et nytt passord vil bli sendt til e-postadressen din.

Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i våre personvernregler. I tillegg vil du bli meldt på vårt ukentlige nyhetsbrev for SkinClub, hvor vi skriver nyttige artikler om hud, produkter og tilbud.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Purito SEOUL

Purito SEOUL er et moderne koreansk hudpleiemerke som henter inspirasjon fra koreanske ingredienser og deres kultur for å skape effektive produkter med rene og trygge ingredienser.
Se alt fra Purito SEOUL