OM SKINSECRET

SkinSecret tilbyr de aller beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og vakker hud, og vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin. Navnet SkinSecret ble til da vi mener koreansk hudpleie er en hemmelighet som venter på å bli fortalt, en hemmelighet vi ønsker å fortelle deg, fordi vi mener din hud fortjener kun det beste.

Vi er Norges ledende nettbutikk innen koreansk hudpleie og k-beauty og vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt vareutvalg og produsere innhold som formidler hva koreansk hudpleie går ut på.

For å holde oss oppdatert på de seneste trender innen koreansk hudpleie, reiser vi jevnlig til Sør-Korea og søker etter nye produkter vi kan tilby til våre kunder.

Vi er autoriserte distributører av- og jobber direkte med merkene vi importerer slik at vi får førstehåndskunnskap om produktene og kan garantere at de kommer direkte fra fabrikk i Sør-Korea.

Vårt vareutvalg er også tilgjengelig for salonger og andre utsalgssteder, og er i dag blant annet å finne hos Blush.no, Vita.no, Hendrix Hair og Artesia Spa. Er dere interessert i å forhandle våre produkter, ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan dere også kan tilby våre innovative koreanske hudpleieprodukter til deres kunder.

Sanja på God Morgen Norge

SkinSecret God Morgen Norge

Sanja fra SkinSecret besøkte God Morgen Norge for å fortelle om Koreansk hudpleie. Les mer »

TEAM SKINSECRET

Sanja
Mama SkinSecret

Bo
Daglig leder

Thale
Content og nettbutikk

Alma
Kundeservice og B2B

Amalie
Grafisk designer

Fride
SoMe-koordinator

Anna
SoMe-ansvarlig

Karolina
Fotograf og klipper

Birgitte
Kategori- og innkjøpsansvarlig

Silje
Kundeservice