OM SKINSECRET

SkinSecret tilbyr de aller beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og vakker hud, og vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin. Navnet SkinSecret ble til da vi mener koreansk hudpleie er en hemmelighet som venter på å bli fortalt, en hemmelighet vi ønsker å fortelle deg, fordi vi mener din hud fortjener kun det beste.

Vi er Norges ledende nettbutikk innen koreansk hudpleie og k-beauty og vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt vareutvalg og produsere innhold som formidler hva koreansk hudpleie går ut på.

For å holde oss oppdatert på de seneste trender innen koreansk hudpleie, reiser vi jevnlig til Sør-Korea og søker etter nye produkter vi kan tilby til våre kunder. Les om vår lansering av Isntree, eller lanseringen av IUNIK.

Vi er autoriserte distributører av- og jobber direkte med merkene vi importerer slik at vi får førstehåndskunnskap om produktene og kan garantere at de kommer direkte fra fabrikk i Sør-Korea.

Vårt vareutvalg er også tilgjengelig for salonger og andre utsalgssteder, og er i dag blant annet å finne hos Blush.no, Vita.no, Hendrix Hair og Artesia Spa. Er dere interessert i å forhandle våre produkter, ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan dere også kan tilby våre innovative koreanske hudpleieprodukter til deres kunder.

Sanja på God Morgen Norge

SkinSecret God Morgen Norge

Sanja fra SkinSecret besøkte God Morgen Norge for å fortelle om Koreansk hudpleie. Les mer »

TEAM SKINSECRET

(trykk på bildene for å se mer av oss)

Sanja Skinsecret

Sanja
Daglig leder
Jeg brenner for koreansk hudpleie, og ønsker å hjelpe andre i å ta kontroll over sine hudproblemer for å få en sunn, jevn og glødende hud!

Bo Skinsecret

Bo
Teknisk leder

Jeg utvikler tekniske løsninger som gjør det enkelt for deg å finne frem i jungelen av hudpleieprodukter. Mitt håp er at også menn skal bli flinkere til å ta vare på sin hud.

Thea SkinSecret

Thea
Kundeserviceansvarlig 

Karolina skinsecret

Karolina
Fotograf/Videograf
Jeg har lenge vært opptatt av koreansk kultur og hudpleie, og min lidenskap er å formidle det fine med K-beauty på en fargerik måte gjennom kameralinsen.

Andrea Skinsecret

Andrea
Grafisk designer
Jeg jobber med visuell kommunikasjon, og mitt mål er å skape design som engasjerer og som kommuniserer SkinSecrets identitet best mulig.

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg
Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Michaela Skinsecret

Michaela
Hudterapeut 

Anna Skinsecret

Anna
SOME-koordinator

Jeg jobber med innhold og tekst til våre sosiale medie-plattformer. Huden min endret seg og  jeg ble helt frelst da jeg testet et av våre 5-stegs sett. Nå vil jeg dele budskapet om hudpleie som faktisk funker til alle gjennom SoMe!

Natalie Skinsecret

Natalie
Innholdsprodusent

Jeg jobber med utforming av ulike tekster og budskap for bloggen og nettsiden. Mitt mål er å formidle informasjon om K-beauty på en måte som er lett å forstå, slik at alle kan få muligheten til å føle seg vel i sin egen hud.