Koreansk hudpleie på God Morgen Norge

Mandag 6. november var jeg på TV2 God Morgen Norge og fortalte om koreansk hudpleie og hudproblemene jeg har hatt siden tenårene, og hvordan jeg testet både billige og dyre produkter, men til ingen nytte. Kort oppsummert, jeg fant løsningen i Koreansk hudpleie, og bestemte meg for å spre disse fantastiske produktene til andre som har opplevd det samme som meg.

Etter jeg hadde vært på skjermen fikk jeg tatt et bilde hvor vi viser den koreanske Finger heart, bortsett fra programleder Espen da, som gikk for en mer Yoga-inspirert pose 😉

Koreansk hudpleie på God morgen Norge

Du kan se innslaget hos TV2 her, og lese artikkelen hos TV2.

I innslaget viser jeg frem min koreanske 10-stegs hudpleierutine, som du kan lese mer om her.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja