Sanjas 10-stegs hudpleierutine

Denne uken var jeg på TV og snakket om koreansk hudpleie og hud-problemene jeg har hatt siden tenårene, og hvordan jeg med koreansk hudpleie klarte å redusere problemet i tide før jeg skulle gifte meg sommeren 2016.

I etterkant har jeg fått mange spørsmål om hvilke produkter jeg bruker i min 10-stegs rutine, så her følger produktene i min 10-stegs rutine som jeg bruker morgen og kveld, med noe variasjon selvfølgelig:

Steg 1: Oljerens
Kjernen i koreansk hudpleie er å dobbelrense, og første steg i dobbelrensen er oljerens. Les mer om dobbelrensen her.

Steg 2: Vannbasert rens
Vannbasert rens er steg to i dobbelrensen, og kommer i gelform eller skumform som skummer i kontakt med vann.

Steg 3: Eksfoliant / Skrubb
Å eksfoliere huden er viktig. Dette gjøres 1-3 ganger i uken, avhengig av hvor sensitiv huden din er, og hvilket produkt du benytter. Ved å bruke en skrubb fjerner du døde hudceller, fornyer hudoverflaten, strammer porene og får en fornyet glød i hele ansiktet.

Steg 4: Toner
Toner forbereder huden din for de etterfølgende behandlingene.

Steg 5: Essens
Dette steget er essensielt, det ligger i navnet! Essensen har en lett konsistens, og fukter og gjør huden mer mottakelig for de påfølgende produktene.

Steg 6: Serum
Serum er selve behandlingen. Jeg bruker forskjellige serum, men den jeg viste frem på God morgen Norge er en ampull som behandler mot kviser og uren hud.

Steg 7: Maske
Masken er et luksuriøst steg, og her bytter jeg litt på hvilke masker jeg bruker. Når jeg har lite tid, bruker jeg forskjellige sheetmasker, og når jeg skal kose meg ekstra, bruker jeg en maske som jeg smører på.

Steg 8: Øyekrem
Øyekrem behandler aldringstegnene rundt øynene.

Steg 9: Fuktighetskrem
Fuktighetskremen gir deg ”the perfect glow” som koreanere snakker om. Her bruker jeg

Steg 10: Solfaktor
Jeg har blitt veldig bevisst på hvor viktig solfaktor er, så jeg bruker dette hver dag året rundt. Koreansk solfaktor er ikke som vestlig, og er lett på huden. Dette steget hopper jeg over om kvelden. Les mer om fordelene med koreansk solfaktor her.

Dette er altså min koreanske 10-stegs hudpleierutine. Jeg har sensitiv hudtype, og være klar over at din hudtype kan ha behov for andre typer produkter. Ønsker du en gratis konsultasjon av meg, kan du spørre om dette her. Synes du 10-steg er for mye kan du sette sammen din egen rutine som består av så mange steg som du ønsker. Det viktigste er ikke hvor mange steg rutinen din inneholder, men at du er konsistent og følger den morgen og kveld.

Se SkinSecrets 5- og 10-stegs sett tilpasset din hudtype.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

5 svar til “Sanjas 10-stegs hudpleierutine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *