Virale produkter

Vi har samlet de mest populære produktene fra påskesalget som har gått viralt på sosiale medier!

ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner

Denne toneren har tatt verden med storm på grunn av sitt høye innhold av lakrisvann og peonekstrakt. Sammen reduserer disse ingrediensene røde kvisearr og pigmentflekker, samtidig som toneren gir masse fukt og glød!

kr 198Les mer

ISNTREE Hyaluronic Acid Airy Sun Stick 50+ og PA++++

Denne silkemyke sunsticken er perfekt å ha ned i vesken for en touch up i løpet av dagen! Solkremen inneholder 8 ulike typer hyaluronsyre som motvirker fuktighettap samtidig som den hjelper til å binde fuktigheten i huden. Den etterlater ingen white-cast og kan fint brukes over sminken.

kr 279Les mer

Beauty Of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

Beauty of Joseon sin Relief Sun : Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ har blitt en favoritt blant mange for dens nærende og pleiende ingredienser. Med 30% beroligende risekstrakt og probiotiske ingredienser er den perfekt for deg med sensitiv hud, da den både beskytter og hjelper til med å styrke hudbarrieren.

kr 229Kjøp

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence har vært en av våre bestselgere siden start. Med 96% filtrert sneglereksjon reaperer og reduserer den pigmentflekker og kvisearr, glatter ut rynker og gir en superfin glød!

kr 289Kjøp

COSRX The Retinol 0.5 Oil

Retinol er i vinden som aldri før, og denne fra COSRX er en soleklar favoritt blant mange! Med 0.5% retinol jobber denne aktivt med å redusere rynker, fine linjer og slapp hud. Samtidig bidrar den til en forbedret hudtekstur med en glattere og jevnere finish!

kr 339Kjøp

I’M FROM Honey Mask

Denne luksuriøse spamasken inneholder hele 38,7% naturlig honning fra Jirisan Wolpyeong-gården i Sør-Korea. En krukke inneholder 46 gram ekte honning som er full av næringsstoffer og lindrende egenskaper for huden. Blant annet bidrar den til en sunn glød, jevnere hudtone og en mer elastisk hud. 

kr 509Kjøp

Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal

Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal blir revet ut av hyllene så og si hver gang vi får påfyll. Ved hjelp av ginseng ekstrakt og retinal strammer den opp huden rundt øynene og etterlater huden myk og hydrert. I tillegg gir den et mer opplagt og ungdommelig blikk uten mørke ringer!

kr 269Kjøp

I’M FROM Rice Toner

I´m From Rice Toner er en av SkinSecrets Holy Grails! Toneren inneholder 77,78% risekstrakt og gir en godt fuktet hud og en jevnere hudtone. Risekstrakten eksfolierer mildt og bidrar til en frisk og ren hud.

kr 379Les mer

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream inneholder 92% filtrert sneglesekresjon som roer ned huden og gir massevis av fukt og glød! Kremen gjør både kvisearr og pigmentflekker mindre synlige, og er superpopulær blant alle hudtyper.

kr 329Kjøp

PURITO Daily Go-To Sunscreen

PURITO Daily Go-To Sunscreen

PURITO Daily Go-To Sunscreen har blitt superpopulær for sine milde ingredienser og formel helt uten essensielle oljer og duft. Med ingredienser som centella asiatica, madecassoside og vitamin E jevner den ut hudtonen og gir godt med pleie og beskyttelse til sensitiv og tørr hud. 

kr 249Kjøp

IUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream

Denne fuktighetskremen er en av våre bestselgere! Med naturlig betaglukan og ekstrakter fra sopp, centella asiatica og bær gir den masse fukt til alle hudtyper. I tillegg bidrar den til at fuktnivået i huden øker og talgproduksjonen balanseres.

kr 279Kjøp

IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum

IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum er et vidunderserum for alle som ønsker å styrke en svekket hudbarriere og få mer glød! Nøkkelingrediensene i serumet er 70% propolisekstrakt og 12% sea buckthorn-ekstrakt og er en favoritt blant flere som sliter med eksem eller rød og kløende hud.

kr 298Kjøp

AROMATICA Rosemary Scalp Scrub

AROMATICA Rosemary Scalp Scrub er en populær skrubb som behandler og pleier hodebunnen. Denne inneholder saltkorn som eksfolierer vekk oppsamling av døde hudceller, overflødig olje og produktrester. På ingredienslisten finner man også rosmarinekstrakt som virker både anti-inflammatorisk og stimulerer til sunn hårvekst!

kr 189Kjøp

ISNTREE Hyaluronic Acid Watery Sun Gel 50+ og PA++++

Det er enda en solkrem som fortjente en plass på denne listen! Hyaluronic Acid Watery Sun Gel inneholder 8 ulike typer hyaluronsyre som binder fuktigheten i huden din og motvirker fuktighetstap. I tillegg inneholder den også ceramider, centella asiatica og fikenfrukt ekstrakt. Denne etterlater ikke et hvitt slør over huden, men gir masse fukt og en superfin glowy finnish!

kr 269Les mer

Opptil 25% rabatt på våre mest populære produkter!
Tilbudet varer ut mandag 10.april.