Virale produkter

Vi har samlet noen av våre mest populære produkter fra påskesalget!

Disse kan du spare opptil 35% på, frem til og med 02.04.

ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sun Cream SPF50+ PA++++

Denne silkemyke solkremen har ikke blitt en bestselger uten grunn! Samtidig som den beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler, inneholder den Birch Tree Sap som sørger for å tilføre antioksidanter, og niacinamide som bidrar til å jevne ut hudtonen. Betula Platphylla Japonica Juice vil også forebygge pigmentflekker, mens hyaluronsyre sørger for å hjelpe huden med å holde på fukt. Ikke rart denne har blitt en bestselger!

kr 231,20Kjøp

MIXSOON Bean Essence

MIXSOON Bean Essence er årets store snakkis innen hudpleie! Den hjelper til med å forbedre hudtonen ved å skånsomt eksfoliere bort døde hudceller for å få frem en jevnere og mer glødende hud. I tillegg inneholder den masse næring fra soyabønneekstrakt og granatepleekstrakt som vil hjelpe til med å hydrere og pleie huden. Resultatet er en sunn og glowy hudtone!

kr 295,20Kjøp

COSRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch SkinSecret Koreansk Hudpleie

COSRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch

COSRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch inneholder snegleslim og niacinamide som sammen sørger for å jevne ut hudtonen og gi massevis av deilig fukt til området rundt øynene. Vi elsker å bruke disse på morgenen for et mer oppklart blikk! Gel-konsistensen er også myk og behagelig mot huden, og passer godt til tørr og dehydrert hud.

kr 279,20Kjøp

ANUA Heartleaf 77% Soothing Toner

Kanskje ikke en overraskelse at denne toneren er på listen over favoritter? ANUA Heartleaf 77% Soothing Toner har tatt hudpleieverdenen med storm med sitt høye innhold av hjerteblad, eller heartleaf. Den fukter, virker beroligende og pleiende, samtidig som den demper rødheter i huden. En super toner for sensitiv eller aknseutsatt hud!

kr 263,20Kjøp

skin1004 madagascar centella ampoule 

SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule

Serum som virker beroligende og bidrar til å gjenopprette hudbarrieren? Ja takk! SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule har et høyt innhold av superingrediensen centella asiatica, som roer ned, pleier og sørger for å gi godt med fukt. Dette har faktisk blitt et av våre kunders favorittserum!

kr 215,20Kjøp

Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal

Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal blir revet ut av hyllene så og si hver gang vi får påfyll. Ved hjelp av ginseng ekstrakt og retinal strammer den opp huden rundt øynene og etterlater huden myk og hydrert. I tillegg gir den et mer opplagt og ungdommelig blikk uten mørke ringer!

kr 215,20Kjøp

COSRX The 6 Peptide Skin Booster

COSRX The 6 Peptide Skin Booster Serum

COSRX The 6 Peptide Skin Booster Serum består av 6 ulike peptider som vil etterlate huden myk og smidig. Serumet hjelper til med å balansere talgproduksjonen, jevne ut hudteksturen og fine linjer, samtidig som det hbidrar til å stramme opp huden. Det perfekte serum du kan kombinere med alle aktive ingredienser for en skikkelig boost!

kr 279,20Kjøp

BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Pore Clarifying

En gammel favoritt som fortsatt er en av våre bestselgende oljerenser! BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Pore Clarifying består av AHA-, BHA- og LHA-syre, som sørger for å rense porene i dybden. Den smelter bort smuss og sminke, og etterlater huden klar, ren og myk. Det perfekte første steget i en renserutine!

kr 231,20Kjøp

AROMATICA Rosemary Scalp Scrub

AROMATICA Rosemary Scalp Scrub er en populær skrubb som behandler og pleier hodebunnen. Denne inneholder saltkorn som eksfolierer vekk oppsamling av døde hudceller, overflødig olje og produktrester. På ingredienslisten finner man også rosmarinekstrakt som virker både anti-inflammatorisk og stimulerer til sunn hårvekst!

kr 158,40Kjøp

COSRX The Vitamin C 13 Serum SkinSecret Koreansk Hudpleie

COSRX The Vitamin C 13 Serum

COSRX The Vitamin C 13 Serum er en mildere vitamin C serum som sørger fir å jevne ut huden, lysne aknearr og forebygge tegn på aldring. I tillegg inneholder serumet hyaluronsyre som plumper opp og hydrerer huden fra innsiden og ut. En annen nøkkelingrediens i meg er tocotrienol, også kjent som Super Vitamin E, som pleier huden. 

kr 238,40Kjøp

Opptil 35% rabatt på våre mest populære produkter!
Tilbudet varer ut tirsdag 2.april.