April-favoritter

Mai er rett rundt hjørnet, og vi deler deres fem favorittprodukter fra måneden som har gått!
Vi ferier med 20% rabatt på alle april-favorittene hele helgen!

Puriskin LED Mask

PURISKIN Plus LED Mask

I midten av april lanserte vi den nye Puriskin LED Mask, en nyhet som ble tatt godt i mot! Denne eksklusive masken har flydd ut av hyllene den siste måneden, og vi digger virkelig alle fordelene LED-lys terapi har for huden.

kr 3 298Les mer

COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C Lip Plumper

Huden på leppene trenger også pleie og omtanke for å holde seg hydrert og myk. COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C Lip Plumper kan brukes både som en nattbehandling, og som en daglig leppebalm! I tillegg til å fjerne døde hudceller gir den leppene en ekstra plumpet og voluminøs finish.

kr 207,20Les mer

COSRX Master Patch Intensive

Når man først har fått en kvise ønsker de aller fleste å få den til å forsvinne så fort som mulig, med minst mulig arrdannelse. COSRX Master Patch Intensive dekker kvisen og gjør den mindre synlig, samtidig som den behandles. Kundeomtalene er klare på hvorfor dette er en storfavoritt: de sitter bra, er enkle å påføre og virker effektivt!

kr 135,20Kjøp

ISNTREE Green Tea Fresh Toner

Enkelte produkter etablerer seg som faste kundefavoritter som bestilles igjen og igjen. Klassikeren ISNTREE Green Tea Fresh Toner er en rensende toner som holder oljeproduksjonen i sjakk og har en beroligende effekt. Den er også høyt elsket for sin evne til å redusere arr og pigmentering.

kr 199,20Kjøp

D’ALBA PIEDMONT UV Essence Sun Cream SPF50+

Det er kanskje ikke så overraskende at solkrem er å finne på listen over favoritter nå som været har begynt å bli varmere. D’ALBA PIEDMONT UV Essence Waterfull Sun Cream gir ifølge kundene våre en fin glød, godt med fuktighet og trekker raskt inn i huden. Som en ekstra bonus sitter den perfekt under sminken!

kr 271,20Les mer

20% rabatt på alle favoritter hele helgen!
Tilbudet varer ut søndag 1. mai.