August-favoritter

Sommeren er på hell, og september er rett rundt hjørnet! Vi deler deres fem favorittprodukter fra august, og ferier med 20% rabatt på alle favorittene hele helgen (26. – 28. august)!

LADOR Dermatical Hair-Loss Shampoo

Mindre hårtap og mer balansert hodebunn? Da er LADOR Dermatical Hair-Loss Shampoo Thin Hair den ultimate shampoo! Den tilfører næring, samtidig som flass og kløe behandles.

Derfor er dette en favoritt: Hjelper med å motvirke hårtap, balanserer hodebunnen, tilfører næring til håret og promoterer tykkere hårvekst.

kr 298Kjøp

Beauty Of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics

Beauty Of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ er en stor solkrem-favoritt hos SkinSecret. Også denne måneden har den vært en populær bestselger og kundefavoritt!

Derfor er dette en favoritt: Beskytter mot både UVA og UVB, og motvirker fine linjer. Har en lett konsistens og fukter godt, med en nydelig glødende finish.

kr 229Kjøp

COSRX Pure Fit Cica Cream

Etter sommeren trenger huden gjerne litt ekstra beroligende pleie for å komme seg tilbake til normalen. COSRX Pure Fit Cica Cream er den perfekte fuktighetskremen for sensommer og tidlig høst!

Derfor er dette en favoritt: Konsistensen er deilig, lett og hydrerende. Gir masse fukt, samtidig som huden beroliges og avkjøles. Passer utmerket for rosaceahud.

kr 379Les mer

BLITHE Patting Splash Mask Green Tea

Nå som hverdagen er tilbake, er tidseffektive løsninger gull verdt. BLITHE Patting Splash Mask Green Tea behandler huden raskt ved hjelp av unik teknologi – perfekt når man ikke har all verdens med tid til ansiktsmaske!

Derfor er dette en favoritt: Etterlater huden myk, fuktet og glødende. Roer ned rødhet, eksfolierer skånsomt og gir en jevnere hudtone.

kr 69Les mer

BRITISH M Annatto Hair Oil

I løpet av august har BRITISH M Annatto Hair Oil virkelig flydd ut av hyllene! Også håret trenger ekstra pleie og fukt etter diverse sommer-aktiviteter, og da er denne næringsrike håroljen midt i blinken.

Derfor er dette en favoritt: Trekker godt inn i håret og etterlater det silkemykt uten å virke tyngende.

kr 319Les mer

20% rabatt på alle favoritter hele helgen!
Tilbudet varer ut søndag 28.august.