Gjør huden høstklar med Real Barrier!

Høsten er her og med det går vi inn i en tid med både kaldere og tørrere luft. Samtidig skrur vi gjerne opp varmen inne, og huden vil derfor utsetter for store temperaturforskjeller daglig. Det kan føre til at føles tørrere og lettere blir irritert, og det kan derfor være lurt å bytte ut noen av produktene i rutinen din. Noen trenger gjerne for eksempel litt mer fukt for å bevare gløden og unngå tørrhet. Vi har samlet noen produkter vi elsker nå i høst som vil gi huden det lille ekstra!

Fuktighetsgivende essense

Snegleessensen til COSRX er et fast produkt i mange hudpleierutiner, men på høsten og vinteren kan man ha behov for litt ekstra fukt for å holde huden i balanse. Hvis det høres ut som din hud anbefaler vi å teste ut REAL BARRIER Extreme Essence Toner! Toneren inneholder blant annet fem typer hyaluronsyre som hjelper huden med å holde på fuktigheten, i tillegg til ceramider som er kjent for å styrke hudbarrieren. Disse to kan også fint brukes sammen om du ønsker.

Pleiende serum

Når høsten kommer kan det være fint med et serum som gir litt ekstra fukt og pleie til huden. For eksempel kan du bytte ut serumet- eller legge til REAL BARRIER Extreme Cream Ampoule i rutinen din. Serumet har en en litt tykkere og melkeaktig lotion enn andre serum. Det inneholder blant annet ceramider og panthenol som gir fukt, forebygger fuktighetstap og etterlater huden myk og smidig. Et supert serum å inkorporere i høstrutinen din hvis huden trenger litt ekstra pleie.  

Bytt ut fuktighetskremen

Det viktigste og mest effektive man kan gjøre for å tilpasse rutinen til høsten er å velge riktig fuktighetskrem. Gå gjerne for en med en litt tykkere konsistens som lukker fuktigheten inne i huden. IUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream er en favoritt blant mange, men hvis huden din føles tørr som følge av høstværet, anbefaler vi å prøve ut REAL BARRIER Intense Moisture Cream, som inneholder ceramider, hyaluronsyre og Panthenol. Kombinasjonen av disse sørger for å balansere huden, tilføre fukt og lukke fuktigheten inn i huden. Har du fet hud eller kombinasjonshud kan du for eksempel bruke denne som en nattkrem, mens du bruker en lettere gel krem på dagtid. Real Barrier Aqua Soothing Cream er spesielt utviklet for deg med fet hud eller kombinasjonshud.

Forbedre luftkvaliteten hjemme

Et lite ekstra tips er å investere i en luftfukter! Det er både smart og enkelt dersom man ønsker å holde både hår, hud og negler ved like gjennom vinterhalvåret. Når vi skrur opp varmeovnene og begynner å fyre blir nemlig luften innendørs også tørrere, og en luftfukter vil derfor hjelpe huden til å holde på fuktigheten og gløden selv om sommeren har takket for seg. Bruk den gjerne sammen med duftoljer for å skape ønsket atmosfære, for eksempel sammen med en avslappende ansiktsmaske!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *