Guide til våre renseoljer

De faste følgerene våre har kanskje fått med seg at vi i SkinSecret ikke kan leve uten en god dobbelrens-rutine. Uansett hva som er dine hud-mål, kommer man ingen vei om man ikke renser huden skikkelig. Oljerens er det første steget i dobbelrens-rutinen og sørger for å fjerne sminke, solkremrester og smuss fra hudoverflaten. I tillegg vil oljen i i oljerensen løse opp overflødig olje og talg som ligger i porene, og derfor er oljerensing en effektiv måte å både kvitte seg med og forebygge urenheter.

Det finnes et hav av ulike varianter der ute, og det er ikke alltid like lett å vite hvilken man skal velge. Oljerenser finnes både i form av rensebalm, rensevann og flytende renseoljer. De forskjellige typene fungerer på samme måte, men har litt ulik konsistens. I denne artikkelen gir vi deg en guide til våre flytende renseoljer – kanskje du finner din nye favoritt?

AROMATICA Natural Coconut Cleansing Oil

Denne renseoljen passer til de fleste hudtyper, og er rik på antioksidanter i form av vitamin E. Rensen er basert på kokosnøttolje som bringer med seg en rekke fordeler for huden, blant annet å behandle tørrhet, eksem og inflammasjon. Den kan altså brukes av alle som ønsker seg glatt, myk og spenstig hud.

THANK YOU FARMER Pollufree Deep Cleansing Oil

Om hudormer og små kviser er din største utfordring, er THANK YOU FARMER Pollufree Deep Cleansing Oil midt i blinken. Perilla urten, som er rensens hovedingrediens, hjelper nemlig til med å løse opp tilstoppede porer og har en beroligende effekt. Samtidig renser den vekk støv fra luftforurensing og bidrar til å beskytte huden, og forebygger dermed irritasjon og dannelse av urenheter.

KLAVUU Pure Pearlsation Divine Pearl Cleansing Oil

KLAVUUs produkter er kjent for sine anti-age egenskaper, og denne renseoljen er intet unntak. Sammen med forskjellige pleiende oljer finner vi deres store stjerneingrediens, perleekstrakt, som gir huden en fantastisk glød, jevner ut hudtonen og gir den en lys og strålende finish.

IUNIK Calendula Complete Cleansing Oil

Dersom du har sensitiv hud er det ikke alltid like lett å finne en rens som får jobben gjort uten å skape irritasjon eller svie. Rensen består av hele 94% planteoljer, er både mild og beroligende og passer derfor fint til sensitiv hud. Calendula (ringblomst) har blitt brukt i mange år på grunn av sine helbredende egenskaper, og det er også denne ekstrakten som gir produktet den naturlige og behagelige duften.

PURITO From Green Cleansing Oil

Også denne renseoljen kan brukes av deg med sensitiv hud, men den har en tykkere konsistens enn rensen fra IUNIK. Den er også helt duftfri, gir huden massevis av næring, er rik på beskyttende antioksidanter og etterlater huden glatt og silkemyk. Selv tyngre sminke smeltes vekk, så dette er et supert alternativ dersom du bruker mye sminke på daglig basis.

SKINFOOD Black Sugar Cleansing Oil

For kombinasjonshud anbefaler vi SKINFOOD sin Black Sugar Cleansing Oil. Den er tøff mot urenheter og tette porer, samtidig som huden får rikelig med næring og etterlates hydrert. Nøkkelingrediensen sort sukker er nemlig en naturlig kilde til glykolsyre (AHA-syre), som eksfolierer vekk døde hudceller og bidrar til en ren, frisk og spenstig hudoverflate.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *