Hvorfor bruke ansiktsspray?

Enkelte tenker kanskje at ansiktsspray bare er vann i en fancy forpakning, og at et dette produktet ikke har særlig nytte. Ansiktssprayer er riktig nok vannbaserte, men de kan også tilby mange gode hudfordeler. Ikke bare gir de en deilig oppfriskende følelse, en ansikstsspray tilfører også umiddelbar fuktighet til huden din når den trenger det. Vi forklarer hva anikstsspray er, og hvorfor man bruker det!

Hva er ansiktsspray?

Kjært barn har mange navn, og en ansiktsspray kan også gjerne omtales som en toner mist og spray toner. Ansiktssprayer består nemlig gjerne av tonervæske eller en tyntflytende essens. Derfor finner man mange av de samme supre ingrediensene som i vanlige tonere og essenser, men som kan sprayes direkte på ansiktet. De gjør seg godt til bruk gjennom hele dagen og kan fint sprayes over sminke!

En ansiktsspray har altså samme funksjon som toner-steget i hudpleierutinen, og hjelper til med å lukke porene, friske opp huden og preppe den for påfølgende produkter. Ved hjelp av noen få sprut av en ansiktsspray vil hudoverflaten bli mykere, og de øverste hudlagene får en boost av næringsstoffer og fuktighet.

Fordelene med ansiktsspray

En deilig og oppfriskende følelse er ikke den eneste fordelen med en ansiktsspray. De kan også hjelpe til med å hydrere huden og hjelpe den med å holde på fuktigheten gjennom dagen. Dette er for eksempel supert om sommeren, når Airconditon-luft og høye temperaturer kan gjøre huden dehydrert. Som med de fleste andre hudpleieprodukter kan man også velge en ansiktsspray som jobber med å forbedre huden på et spesifikt område, for eksempel ved å virke beroligende, stramme opp porene, tilføre næring eller jevne ut hudtonen.

Vår ansiktssprayer

PYUNKANG YUL Calming Moisture Mist

For deg som trenger å roe ned huden, er PYUNKANG YUL Calming Moisture Mist et godt valg. Den inneholder de lindrende superingrediensene centella asiatica og madecassoside, som umiddelbart gjør huden mer harmonisk og behagelig.

SKINFOOD Aqua Grape Bounce Mist Toner

Tørr, sliten og gusten hud? SKINFOOD Aqua Grape Bounce Mist Toner tilfører huden godt med fuktighet, og består av 40% vann fra havdypet som gir en forfriskende følelse.

ACWELL Licorice pH Balancing Essence Mist

ACWELL Licorice pH Balancing Essence Mist er med sin lave pH-verdi en god match dersom huden din er på den sensitive siden. Lakrisrot er den store nøkkelingrediensen, og gjør en super jobb med å forebygge kviseutbrudd og jevne ut hudtonen!

PYUNKANG YUL Mist Toner

PYUNKANG YUL Mist Toner  passer helt perfekt dersom du skal oppholde deg mye ute i varmt sommervær. Ingrediensene er milde og skånsomme, samtidig som hyaluronsyre hjelper til med å trekke fuktighet dypt ned i hudlagene. I tillegg hjelper den til med å kjøle ned og berolige huden.

NEOGEN Probiotics Youth Repair Mist

Dersom du opplever en svekket hudbarriere eller tørre partier, anbefaler vi å teste ut NEOGEN Probiotics Youth Repair Mist. Den tilfører huden massevis av gunstig næring som bidrar til en sunn og frisk hud, samtidig som probiotika og ceramider styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

ARIUL Watermelon Hydro Glow Gel Mist

Konsistensen til ARIUL Watermelon Hydro Glow Gel Mist skiller seg fra andre ansiktssprayer, ved å være litt tykkere. Den sprayes likevel jevnt på hudoverflaten og tilfører herlige vitaminer fra vannmelonekstrakt. I tillegg har den en sommerlig og frisk duft av vannmelon som gir en glødende finish!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *