Leveringstider

Når du handler hos SkinSecret kan du velge mellom å motta bestillingen som Pakke i Postkasse eller Klimanøytral Servicepakke.

Pakke i Postkassen

Ved sending som Pakke i Postkassen vil pakken din leveres i postkassen din, såfremt den passer ned i postkassen din. Normal leveringstid er 2 arbeidsdager fra du får melding om at pakken er sendt fra oss.

Posten distribuerer ikke lenger post på lørdager, slik at hvis din pakke sendes på en fredag, kan du forvente å motta pakken på onsdag uken etter.

Hvis pakken er for stor til å passe i postkassen din, eller du mottar annen post på samme dag, kan pakken tas med til nærmeste utleveringssted for post. Du vil da motta en SMS fra Posten når pakken din er ankommet postkontoret og er klar for henting. Hvis din pakke tas med til nærmeste Postkontor, må du beregne at det kan ta en dag ekstra før du får SMS om at pakken er klar for henting.

Du må ha folkeregistrert adresse på leveringsadresse for at pakken skal kunne sendes til deg som Pakke i Postkassen.

 

Klimanøytral Servicepakke

Ved sending som Klimanøytral Servicepakke vil pakken leveres til ditt nærmeste utleveringssted for post før du mottar SMS og/eller e-post med hentekode. Du kan da hente pakken ved ditt utleveringssted for post.

Normal leveringstid er 1-2 dager fra du får varsel om at pakken er sendt fra oss.

Posten distribuerer ikke lenger post på lørdager, slik at hvis din pakke sendes på en fredag, kan du forvente å motta pakken på mandag eller tirsdag uken etter.