Pias historie: Ren hud etter 1 uke med koreansk hudpleie

Pia hadde fin hud inntil hun fylte 20,  før det endret seg brått. Etter mye prøving og feiling med forskjellige produkter fant hun koreansk hudpleie og SkinSecret. Dette er hennes historie:

Jeg har “alltid” hatt fin hud og slet aldri med kviser eller andre utfordringer, inntil dette endret seg brått da jeg fylte 20 og ble enda verre da jeg ble gravid. Huden gikk fra å være fin til å overprodusere talg som igjen førte til hvite prikker og nupper over hele panna. Etter hvert dukket det også opp kviser. Jeg prøvde utallige kremer og renser fra forskjellige merker, både dyre og billige, men ingenting fungerte. En dag gjorde søsteren min meg oppmerksom på koreansk hudpleie, og dette ble redningen.

Jeg oppdaget SkinSecret via sosiale medier, og det gikk ikke lang tid før jeg la inn en bestilling hos de. Etter kun 1 uke med nye produkter og SkinSecrets hudpleierutine kunne jeg se merkbar forskjell i huden! De små nuppene er så og si borte, kviseutbruddene har sluttet å komme og huden føles silkemyk! Koreansk hudpleie har endret huden min totalt.

Jeg elsker også at hos SkinSecret kan jeg få tak i produktene jeg trenger i Norge, uten å måtte betale toll og andre avgifter. Dessuten er det utrolig god kundeservice og man får råd og veiledning.

Pias hudpleierutine

Oljerens Tony Moly

Jeg starter først med en myk og deilig renseolje som fjerner alt av sminke og som gjør huden klar for neste steg.

DR ORACLE A-Thera Cleansing Foam

Dette er den beste rensen jeg har prøvd! Den fjerner alt fett og smuss på huden og har en god og kremete konsistens. I tillegg er den drøy i bruk!

COSRX One Step Original Clear Pad

Denne gir huden min riktig pH-balanse og fjerner bakterier som forårsaker kviseutbrudd.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Dette er MIRAKELPRODUKTET! Jeg vet at hele rutinen min er årsaken til resultatet mitt, men jeg er overbevist om at denne gjør 70% av jobben. Dette var det siste produktet jeg la inn i rutinen min, og det var med denne huden forbedret seg på bare få dager. Denne demper rødheten i huden, demper betennelser rundt eventuelle kviser og gjør huden silkemyk!

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

Denne kremen har en helt amazing konsistens. Jeg smører inn et tykt lag med denne på kvelden før leggetid og et tynnere lag på morgenen. Kombinasjonen av essensen og kremen gir huden så mye fukt! Love love love!

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Jeg avslutter morgenrutinen min med solkrem, og jeg har blitt helt avhengig av solkrem etter jeg begynte med koreansk hudpleie, og merker stor forskjell på huden! Aldri mer pigmentflekker ?

Skrevet av, Pia 22 år

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *