Pyunkang Yul: Medisinsk hudpleie på minimalistisk vis!

Pyunkang Yul er et superpopulært hudpleiemerke som skiller seg fra andre merker både i utseende og opprinnelse. Forpakningen er minimalstisk og er lett å kjenne igjen på grunn av sin dype blåfarge. Dette gjenspeiler også produktenes ingredienslister, for her finner man ofte få, men gode ingredienser. Pyunkang Yul er relativt nye på markedet, og ble faktisk etablert av et anerkjent koreansk sykehus for å behandle ulike hudproblemer. Som et resultat av dette er produktene derfor både skånsomme mot huden, effektive og av høy kvalitet.

Den grunnleggende tanken bak merket er å droppe unødvendige ingredienser som ikke har en dirkete positiv innvirkning på huden. Fokuset ligger kun på produktets funksjon, og ikke på verken tekstur eller duft. De mener at en sunn hud oppnås ved å balansere olje og fuktighetsnivåene, gjøre den sterkere og sørge for at den klarer å regenerere seg selv. Ingrediensene som går igjen er derfor som regel pleiende oljer og næringsrike planteekstrakter som er fulle av gunstige vitaminer og mineraler. Dette gjelder også i de 11 produktene vi har fått inn, som alle bidrar til en harmonisert, frisk og glad hud.

Produktene vi har fått inn

Rens: PYUNKANG YUL Cleansing Foam

Dette er et vannbasert renseskum som er mildt mot huden og renser vekk svette, overflødig olje og annet smuss fra porene uten å tørke ut huden. Det er skånsomt og beroligende, og passer derfor helt perfekt til deg som sliter med både sensitiv og akneutsatt hud.

Tonere: PYUNKANG YUL Mist Toner og PYUNKANG YUL Essence Toner

Den ene av de to tonerene vi har fått inn er PYUNKANG YUL Mist Toner. Dette er en mist toner, altså en toner som sprayes direkte på ansiktet. Nøkkelingrediensen er en tradisjonell kinesisk plante kalt Coptis Japonica, som effektivt roer ned huden og tilfører næring og fuktighet. Toneren hjelper til med å binde fuktighet til huden og holde den hydrert, og den er perfekt å bruke gjennom dagen for en oppfriskende og deilig fuktighetsboost.

Den andre toneren, PYUNKANG YUL Essence Toner er en krysning av essens og toner, og har en litt tykkere konsistens. Her er nøkkelingrediensen en annen tradisjonell plante fra kina; Astralagus, som er en kraftfull antioksidant. Den hjelper derfor til med å beskytte huden fra ytre stressfaktorer, for å holde den sunn, glatt og ungdommelig. Samtidig er superplanten også anti-inflammatorisk og den har derfor en behagelig beroligende effekt på sensitiv hud, i tillegg til at akneutbrudd forebygges.

Ansiktsolje: PYUNKANG YUL Oil

Med tanke på at vi går en kaldere tid i møte, passer det perfekt å teste ut denne næringsbomben av ansiktsolje. Den er lettvektig og kan brukes av alle hudtyper, også fet hud, og er full av både antioksidanter og vitamin E fra oljer som blant annet jojoba, shea og bergamott. Huden tilføres fuktighet slik at oljeproduksjonen balanseres, og urenheter og aldringstegn forebygges. Vi elsker!

Serum: PYUNKANG YUL Moisture Serum

Dersom man ofte opplever urenheter og at huden fort blir blank og oljete, kan det være et tegn på at huden er dehydrert og har en ubalansert oljeproduksjon. For å få huden tilbake i balanse bør man ført og fremst sørge for å gi nok fuktighet, og da er dette serumet midt i blinken! Selv om det kanskje høres skremmende ut med olivenolje om man har fet hud, er dette en fantastisk ingrediens som er rik på vitamin A, D, E og K som gjør huden glatt, myk og smidig. Serumet er altså et godt valg både for tørr, dehydrert og fet/kombinasjonshud, og er et perfekt tilskudd i høstrutinen.

Fuktighetskremer

Når det kommer til fuktighetskremer har vi faktisk fått inn 3 ulike varianter. Pyunkang Yul Moisture Cream er en fuktighetskrem som beroliger, kjøler ned og balanserer rød, dehydrert og irritert hud. Den sørger for å tilføre nok fuktighet og balansere hudens oljeproduksjon, noe som gjør den til er utmerket valg for fet, normal og kombinasjonshud. Den tredje fuktighetskremen vi har fått inn er Pyunkang Yul Nutrition Cream, som tilfører glød og næring til sliten og livløs hud. Den bidrar til å både beskytte og fukte huden, og er derfor en perfekt match for tørr til normal hud.

Pyunkang Yul Moisture Ampoule er et unikt produkt, og selv om navnet ampoule ofte forbindes med serum, gir dette produktet nok fuktighet til å fungere som en fuktighetskrem. Konsistensen er honning-liknende, og betent og irritert hud roes effektivt ned samtidig som fuktighet lukkes inne i huden. Har man veldig tørr hud kan man gjerne bruke den sammen med en av de andre fuktighetskremene.

ATO-serien

Helt til slutt har vi også fått inn tre produkter fra Pyunkang Yuls ATO-serie. Denne serien er spesielt utviklet for huden til babyer, men den kan like gjerne brukes av voksne og er svært skånsom og mild. ATO Wash & Shampoo Blue Label er en mild vask til hele kroppen som har en lav pH-verdi og renser uten å tørke ut huden. ATO Nourishing Baby Oil inneholder 8 ulike pleiende oljer, blant annet solsikke, oliven og mandel, og gir massevis av mykgjørende fuktighet og beroliger alle former for irritasjon. Også i ATO-serien har vi fått inn en fuktighetskrem, og ATO Cream Blue Label inneholder gunstige ceramider og peptider som bidrar til en sunn og spenstig hud. Den vil også gi godt med fuktighet og den passer helt ypperlig til tørr, irritert og sensitiv hud.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *