September-favoritter!

Denne måneden er snart omme, og oktober er rett rundt hjørnet! Vi deler deres fem favorittprodukter fra september, og ferier med 20% rabatt på alle favorittene hele helgen (30.september – 02. oktober)!

MANYO FACTORY Bifida Biome Ampoule Toner

Nå som været har begynt å bli kaldere, passer det perfekt å velge en hydrerende toner. MANYO FACTORY Bifida Biome Ampoule Toner gir plenty med fuktighet og ivaretar samtidig hudbarrieren!

Dette sier kundene: Drøy i bruk, trekker fort inn og gir masse god fuktighet til dehydrert hud.

kr 349Les mer

LA’DOR Herbalism Treatment

La’dor er å finne på topplisten også denne måneden, og denne gangen er det LA’DOR Herbalism Treatment som er en storfavoritt. Balsamen gir håret en effektiv behandling og gjør det sunnere!

Dette sier kundene: Håret lukter godt og føles rent, samtidig som den har en beroligende effekt og har et luksuriøst preg.

kr 139Kjøp

AROMATICA Vitalizing Rosemary Root Enhancer

Høsten er virkelig sesong for å ta litt ekstra vare på håret, og AROMATICA Vitalizing Rosemary Root Enhancer er den store favoritten nå for tiden. Hodebunnen friskes opp og beroliges!

Dette sier kundene: Lindrer kløende og irritert hodebunnshud, enkel å påføre og gir en skikkelig spa-følelse!

kr 179Kjøp

NEOGEN Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

NEOGEN Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea er endelig tilbake på lager, og har derfor vært en av de store stjernene denne måneden. Padsene gjør en god jobb med å fjerne døde hudceller, samtidig som de er milde mot tørr og sensitiv hud.

Dette sier kundene: Huden føles ren, myk og glatt etter bruk, samtidig som rødhet og irritasjon roes ned.

kr 339Kjøp

COSRX Full Fit Propolis Light Cream

COSRX Full Fit Propolis Light Cream har fått særlig mye oppmerksomhet denne måneden. Fuktighetskremen gir nemlig masse fuktighet og glød, og er midt i blinken om man ønsker å oppnå Hailey Biebers “Glazed Donut Skin“.

Dette sier kundene: Gir masse fuktighet og glød, trekker raskt inn og føles deilig på huden.

kr 399Kjøp

20% rabatt på alle favoritter hele helgen!
Tilbudet varer ut søndag 02.oktober.