Sliter du med kviser og akne på rygg og bryst?

På SkinSecret snakker vi mye om hvordan behandle kviser og akne i ansiktet, men hva med urenheter på andre steder på kroppen? Og selv om du ikke har denne tilstanden til vanlig så fører sommeren med seg bading, fete solkremer og svetting, og da dukker det opp både røde nupper og betente kviser på steder du ikke visste du kunne få urenheter. I vår nye video snakker vi om disse utfordringene i tillegg til å avsløre hva du bør bruke for å endelig få jevn og kvisefri hud på bryst og rygg:

KLAVUU Green Pearlsation Tea Tree Care Body Spray

Vi spurte på vår Instagram @skinsecretno om dere ønsket at vi skulle ta inn en kroppsspray som får vekk kviser og akne på rygg og bryst og 97% av dere svarte ja, så vi bestemte oss for å ta inn selveste KLAVUU Green Pearlsation Tea Tree Care Body Spray. Dette er en spray som reduserer kviser, akne og urenheter på kroppen din. Den inneholder perle- og algeekstrakter, samt tetreolje og salisylsyre som renser og behandler betente områder. I tillegg kjøler den ned huden og roer ned opphetede områder. Spray den over problemområder og la det lufttørke før du kler på deg. Om du har dårlig tid kan du klappe inn produktet til det absorberes. Unngå å spraye i ansiktet. Har du sensitiv og kløende hud kan denne sprayen lindre og pleie.

Under kan du se før- og etter bilde etter å ha brukt sprayen i 2 dager (2 ganger per dag):

kviser-på-rygg-og-bryst-før-og-etter

Produktet

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja