Teamets april-favoritter!

Vi deler igjen teamets favorittprodukter fra måneden som har gått!
Denne gangen går det i alt fra pleiende renseprodukter til akneplaster og retinol.

Vi feirer med 25% på hele teamets april-favoritter!

Anna: ARIUL True AC Spot cover Duo Set

SoMe-ansvarlig Anna sin favoritt for april er nyheten ARIUL True AC Spot cover Duo Set! Settet består av 76 plastre som roer ned betente kviser og 30 plaster som renser kvisen for puss og reduserer sjansen for arr. Supre å ha i toalettmappen når en kvise dukker opp!

kr 127,20Kjøp

Sanja: COSRX The Retinol 0.5 Oil

COSRX The retinol 0.5 Oil har vært grunnlegger Sanja sin favoritt siden den landet i nettbutikken! Med 0.5% retinol, jobber oljen med å redusere rynker, fine linjer og slapp hud. I tillegg inneholder den squalane som bidrar til å holde på hudens fuktighet og beskytte den mot ytre stressfaktorer.

kr 271,20Kjøp

Alma: COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

Alma sin april-favoritt er COSRX sin Advanced Snail 92 All In One Cream. Kremen passer alle hudtyper og inneholder 92% filtrert sneglesekresjon som helbreder og roer huden. Hvis du har kvisearr, pigmentflekker eller aldringstegn du ønsker å gjøre mindre synlig er dette en super krem for deg.

kr 263,20Kjøp

Karolina: BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Nourishing

BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Nourishing er fotograf Karolina sin favoritt oljerens! Med ginseng og dronninggele gir den huden en bosst av fukt, samtidig som den renser bort all smuss, sminke og solkremrester fra huden. 

kr 231,20Kjøp

Thale: PURITO From Green Deep Foaming Cleanser

Innholdsprodusent Thale sin april-favoritt er den milde rensen From Green Deep Foaming Cleanser fra PURITO! Rensen er uten parfyme og basert på skånsomme og naturlige ingredienser. Perfekt hvis du har tørr eller sensitiv hud!

kr 183,20Kjøp

Bo: Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal

Medgrunnlegger Bo sin mars-favoritt er Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal! En øyekrem som behandler fine linjer og rynker rundt øyepartiet. I tillegg etterlater den huden hydrert og fuktet og bidrar til et mer opplagt blikk. 

kr 215,20Kjøp

Michaela: Purito Daily Soft Touch Sunscreen

Vår hudterapaut Michaela sin favoritt for april er nyheten Soft Touch Sunscreen fra Purito! Solkremen har en myk og silkeaktig konsistens og inneholder fem typer ceramider som pleier og styrker hudbarrieren. Denne etterlater ikke whitecast på huen og er perfekt til deg med fet/oljete hud eller kombinasjonshud!

kr 223,20Kjøp

Amalie: COSRX The Retinol 0.1 Cream

COSXR The Retinol 0.1 Cream har blitt vår grafiske designer Amalie sin favoritt. Kremen inneholder 0.1% retinol og jobber med å redusere rynker og fine linjer. Hvis du har sensitiv hud, men ønsker å begynne med retinol er denne et supert valg!

kr 255,20Kjøp

25% rabatt på hele teamets favorittprodukter!
Tilbudet varer ut mandag 1.mai