Teamets favoritt dobbelrens!

Dobbelrens gir et godt grunnlag til en sunn og frisk hud.
Denne uken deler teamet sine favoritt dobbelrens-duoer og du kan
spare 20% på alle kittene!

Tilbudet varer ut mandag 25.09.2023 eller så lenge lageret rekker. 

Sanjas dobbelrens kit

Markedssjef Sanja

Dette er den beste dobbelrensen jeg har brukt på lenge, og et stort pluss er at den er gravidvennlig!

kr 493,20Kjøp

Thales favoritt renseduo

Innholdsprodusent og nettsideansvarlig Thale

Jeg har en ganske sensitiv hud, og rens er kanskje det jeg reagerer aller mest på. Nå har jeg derimot endelig funnet en oljerens som huden min ikke reagerer på, og det er Real Barrier Cleansing Oil Balm! Den er mild mot huden samtidig som den fjerner sminken. I kombinasjon med denne bruker jeg til PURITO From Green Deep Foaming Cleanser som jeg synes renser godt, uten å tørke ut den sensitive huden min.

kr 430,20Kjøp

Anna sitt dobbelrense kit

SoMe-ansvarlig Anna

Jeg liker å inkorporere BHA i dobbelrens rutinen min, da får jeg skånsomt eksfoliert huden uten å svekke hudbarrieren! Min akneutsatte hud føles frisk og myk etter bruk av denne renseduoen.

kr 475,20Kjøp

Amalies dobbelrens kit

Grafisk designer Amalie

Min favoritt oljerens er BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Nourishing, fordi den fjerner alt av sminke og smuss, samtidig som den fukter huden. COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser passer bra for meg som trenger en litt skånsom rens. Jeg har akneutsatt hud og denne roer ned huden og fjerner smuss som kan føre til mer akne.

kr 412,20Kjøp

Fride dobbelrens kit

SoMe-koordinator Fride

Jeg elsker denne duoen fordi den fjerner absolutt alle sminkerester, uten å tørke ut huden min!

kr 394,20Kjøp

Karolina dobbelrens kit

Fotograf og klipper Karolina

Som mange andre så har jeg blitt hekta på centella-serien fra SKIN1004, og hvis du har sensitiv hud eller rosacea som meg så kommer du også til å elske denne komboen! Oljerensen er veldig lettvektig og enkelt å skylle av, men samtidig fjerner den til og med vannfast maskara. Centella Ampoule Foam er beroligende og veldig drøy i bruk.

kr 474,30Kjøp

Alma dobbelrens kit

Kundeservice og B2B Alma

Jeg elsker BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Pore Clarifying da jeg har litt store porer og føler at denne virkelig renser ut. Et par dager i uken bruker jeg 5 minutter på å massere den godt inn, og da kan man faktisk se og kjenne at man får renset ut masse døde hudceller! ISNTREE Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam er min all time favoritt, da den ikke stripper min ofte dehydrerte hud for olje. Samtidig renser den godt og holder urenhetene i sjakk!

kr 466,20Les mer

Spar 20% rabatt på alle teamtes favoritt dobbelrens!
Tilbudet varer ut mandag 25.09.2023