Teamets favoritter for mars

Det er klart for månedens favoritter, og denne gangen har hele
teamet delt hvilke produkter som har vært deres
holy grails gjennom mars.

Vi feirer med 20% på hele teamets mars-favoritter!

Anna: LADOR ACV Vinegar Treatment

SoMe-ansvarlig Anna sin favoritt er LADOR ACV Vinegar Treatment! Denne balsamen tilfører håret massevis av reparerende og pleiende næring og etterlater det silkemykt, glansfullt og sunt!

kr 169Kjøp

Sanja: COSRX The Hyaluronic Acid 3 Serum

COSRX The Hyaluronic Acid 3 Serum er grunnlegger Sanja til mars-favoritt! Serumet gir masse fukt til huden, samtidig som det bidrar til å gjenopprette hudens fuktighetsbalansen og forhindre tørr og dehydrert hud. I tillegg til hyraluronsyre får du også ceramider og aminosyrekomples som bidrar til en styrket og sunn hudbarriere!

kr 298Kjøp

Alma: COSRX The Vitamin C 23

Alma, vår kundeserviceansvarlig har valgt ut COSRX The Vitamin C 23 serum som sin mars-favoritt! Serumet inneholder 23% høykonsentrert vitamin C som hjelper til å redusere aknearr, pigmentering og mørke flekker. I tillegg den massevis av glød og er perfekt å bruke under solkremen!

kr 298Kjøp

Karolina: COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream

COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream er fotograf Karolina sin all-time favorittkrem! Ansiktskremen inneholder beskyttende ceramider og pleiende centella asiatica. Perfekt for å styrke og gi fuktighet til en sensitiv eller svekket hudbarriere.

kr 389Kjøp

Thale: COSRX Full Fit Propolis Lip Sleeping Mask

Hvis du sliter med tørre eller sprukne lepper er innholdsprodusent Thale sin favoritt verdt å teste ut! COSRX Full Fit Propolis Sleeping mask er en pleiende nattmaske full av pleiende ingrediensen som honning, propolis og sheasmør. Perfekt for deg med tørre og såre lepper.

kr 259Kjøp

Bo: Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal

Medgrunnlegger Bo sin mars-favoritt er Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal! En øyekrem som behandler fine linjer og rynker rundt øyepartiet. I tillegg etterlater den huden hydrert og fuktet og bidrar til et mer opplagt blikk. 

kr 269Kjøp

Michaela: TIA’M Snail & Azulene Sleeping Mask

TIA’M Snail & Azulene Sleeping Mask er vår hudterapaut Michaela sin utvalgte favoritt! Masken inneholder 85% naturlig snegleslim i tillegg til azulene fra kamilleblomst og panthenol. I løpet av natten bidrar masken til å redusere rynker og ankearr, samtidig som den gir godt med fukt til huden.

kr 329Kjøp

IUNIK Beta-Glucan Power Moisture Serum

IUNIK Beta-Gluvan Power Moisture serum har også fått en plass blant mars-favorittene! Dette serumet inneholder betaglukan, som faktisk fukter enda mer en hyaluronsyre. Perfekt for deg med tørr eller dehydrert hud som trenger massevis av fukt!

kr 319Kjøp

20% rabatt på alle teamtes favoritter ut mars!
Tilbudet varer ut fredag 31.mars.