Teamets hudpleiefavoritter i mai!

Mai nærmer seg slutten, og vi kårer igjen teamets favorittprodukter fra måneden som har gått.

Vi feirer med 25% på favorittene ut mai!

Sanja: PURITO Plainet Squalane Oil 100

PURITO Plainet Squalane Oil 100 er Sanja sin mai-favoritt! Oljen består av 100% squalane, en ingrediens som også finnes naturlig i huden. Oljen bidrar til å holde huden sunn, smidig og godt fuktet.

kr 158,40Les mer

Karolina: COSRX Master Patch Basic 90

Denne måneden har COSRX Master Patch Basic 90 vært Karolina sitt favorittprodukt. Disse er supre å ha for hånden om en kvise dukker opp litt uanmeldt. Kviseplastrene fjerner effektivt puss fra kviser samtidig som de beskytter dem mot å få infeksjon eller betennelse.

kr 238,40Kjøp

Anna: SKINSECRET Mushroom Rose Quartz

SoMe-ansvarlig Anna sin mai-favoritt er SKINSECRET Mushroom Rose Quartz. Et lite tips er å oppbevare den i kjøleskapet, og bruke den til å stimulere blodsirkulasjonen etter du har påført serum. Superdeilig for å lindre et hovent ansikt!

kr 158,40Les mer

Thale: COSRX The Hyaluronic Acid 3 Serum

Innholdsprodusent Thale sin mai-favoritt er COSRX The Hyaluronic Acid 3 Serum. Dette serumet inneholder både hyaluronsyre og ceramider, og er helt supert om huden din er dehydrert. Det gir nemlig massevis av fukt i form av vann, og resultatet er en sunn og hydrert hud.

kr 238,40Kjøp

Alma: AROMATICA Serene Body Oil Lavender & Marjoram

Alma sin mai-favoritt er den herlige kroppsoljen Serene Body Oil Lavender & Marjoram fra AROMATICA. Denne har en nydelig duft av lavendel og inneholder jojobaolje som både fukter og pleier huden.

kr 223,20Kjøp

Amalie: Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal

Grafisk designer Amalie sin favoritt er Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal! En øyekrem som behandler fine linjer og rynker rundt øyepartiet. I tillegg etterlater den huden hydrert og fuktet og bidrar til et mer opplagt blikk. 

kr 215,20Kjøp

Amalie: ISNTREE Hyaluronic Acid Watery Sun Gel 50+ og PA++++

Bo har nettop kommet hjem fra en solfylt ferie og da er det kanskje ikke så rart at at en solkrem har vært favorittproduktet i mai! ISNTREE Hyaluronic Acid Watery Sun Gel 50+ og PA++++ beskytter mot UV-stråler samtidig som den sørger for å binde fuktighet i huden og motvirke fuktighetstap ved hjelp av 8 ulike typer hyaluronsyre.

kr 215,20Kjøp

Michaela: COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

Vår hudterapaut Michaela sin favoritt fra mai er COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream. Kremen inneholder 92% filtrert sneglesekresjon som pleier og roer ned huden. Denne er super for deg med fet eller dehydrert hud, da den gir massevis av fukt i form av vann.

kr 263,20Kjøp

25% rabatt på alle mai-favorittene til SkinSecret teamet!
Tilbudet varer ut onsdag 31.mai