Vår ultimate COSRX guide

Det koreanske hudpleiemerket COSRX baserer seg på rene og naturlige ingredienser som behandler alle hudproblemer, både akne, kviser, tørrhet, hudormer, pigmentflekker, rynker, osv. Vi tilbyr et bredt spekter av COSRX produkter på SkinSecret, og det kan virke litt overveldende med mange produkter og mye informasjon. Derfor har vi laget en guide hvor vi grupperer de ulike produktene i kategorier/steg og forklarer hva de gjør, og for hvilke hudtyper de passer til.

Rens

Low pH Good Morning Gel Cleanser

Denne milde rensen er for deg som ønsker å fjerne røde urenheter og nupper på huden din. Den balanserer PH verdien og fører til minst mulig irritasjon. Passer til alle hudtyper, til og med de med sensitiv og akneutsatt hud.

Eksfoliering

One Step Original Clear Pads

Dette er eksfolieringspads som også fungerer som toner. Denne reduserer døde hudceller, tette porer, fornyer hudcellene og virker beroligende og fuktighetsgivende på huden. Inneholder 1% BHA syre og er mild mot alle hudtyper. De med fet og akneutsatt hud vil få mest glede av denne.

One Step Moisture Up Pads

Dette er også eksfolieringspads som også fungerer som toner. Reduserer døde hudceller, roer ned rødhet og irritasjon og fukter i dybden med hyaluronsyre. Passer utmerket som en eksfolieringsmetode for de med tørr og sensitiv hud.

Toner og mist

COSRX Two In One Poreless Power Liquid

Et vidunderprodukt du enten kan bruke som toner eller serum. Den inneholder tannin, litt peppermynte og 0,1% BHA syre, som fører til at hudormene forsvinner og synligheten av porene reduseres betraktelig. Passer til alle hudtyper, også de med sensitiv hud vil ha mye glede av denne.

Essens

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Inneholder 96% snegleslim og er et av våre aller beste essenser. Snegleslim har mange fordeler for huden, blant annet roe ned sensitivitet og rødhet, fukte i dybden, redusere synligheten av rynker og lysne pigmentflekker og kvisearr. Passer til alle hudtyper.

Serum

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

Inneholder 4% BHA som fjerner sorte hudormer og klarner opp i urenhetene. Vent i minst 10 minutter før du går videre til fuktighetskrem, slik at produktet absorberes optimalt. Brukes 3-4 ganger i uken opptil hver dag. Passer til alle hudtyper, spesielt de som sliter med sorte hudormer på nese, hake og kinn. Om du ønsker å bruke denne på morgenen er det viktig å påføre et lag med solfaktor over før du går ut i dagslys.

COSRX AHA Whitehead Power Liquid

Denne eksfolierer mildt med 7% glykolsyre (AHA) mens den reduserer nupper, hvite hudormer, og åpner opp tette porer. Den fukter også i dybden på grunn av sitt høye innhold av eplevann. Bruk helst på kvelden og start med 3 ganger i uken. Om du ønsker å bruke denne på morgenen er det viktig å påføre et lag med solfaktor over før du går ut i dagslys. Passer til alle hudtyper.

COSRX Propolis Light Ampoule

Med 83,25% propolisekstrakt gir denne dyp fukt og en jevn og sunn glød til huden. Propolisen bygger opp hudens naturlige barriere og beskytter den mot ytre påvirkninger. Passer utmerket til alle hudtyper, spesielt de med tørr og moden hud.

Sheetmaske

COSRX Moisture Up Kit

Dette er et 3 stegs kit som er kjempekjekt å ha med på reise. Den består av 3 lommer, hvorav den første inneholder COSRX Good Morning Gel Cleanser, den andre inneholder 2 pads fra COSRX One Step Moisture Up Pad og den tredje lommen inneholder en COSRX Holy Moly Snail Mask.

COSRX Pimple Clear Kit

Dette er et 3 stegs kit som er kjempekjekt å ha med på reise. Den består av 3 lommer, hvorav den første inneholder COSRX Good Morning Gel Cleanser, den andre inneholder 2 pads fra COSRX One Step Original Clear Padso og den tredje lommen inneholder en COSRX Holy Moly Snail Mask.

Fuktighetskrem

COSRX Oil-Free Moisturizing Lotion

For alle med sensitiv og akneutsatt hud, eller for de som har overstimulert huden ved bruk av syrer, har mye glede av denne kremen. Dette er en vannbasert lettvektig krem som gir huden dyp og langvarig fukt. Denne passer godt sammen med COSRX sine AHA og BHA produkter, og med C-vitamin serumer.

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

Den originale koreanske sneglekremen. Med hele 92% snegleslim virker denne mot flere hudutfordringer. Den reduserer pigmentflekker, kviserarr og rynker, i tillegg bidrar den til jevnere og glattere hud, med en sunn hudtone.

Sovemaske

COSRX Rice Overnight Spa Mask

Pleier huden med risekstrakter og gjør den jevnere med mine urenheter. Passer til alle hudtyper, spesielt de med tørr hud.

Solkrem

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En lett og luftig solkrem som trekker raskt inn i huden, tetter ikke igjen porer og fører ikke til ytterligere urenheter. Solkremen har en behagelig duft og inneholder aloe vera som demper rødhet.

Kviselapper

COSRX Acne Pimple Master Patch

Dette er tilpassede lapper du klistrer på kvisen når den er betent, eller på vei til å bli betent. Kviselappen kommer til å behandle og beskytte kvisen, og i mange tilfeller dra ut det betente, slik at kvisen heles raskere.

COSRX Clear Fit Master Patch

Dette er en annen versjon av COSRX Acne Pimple Master Patch som fungerer på samme måte, men som er tynnere og synes mindre under sminken.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja