Vårt nye merke er her: PURITO!

Purito er et relativt ungt hudpleiemerke som har rukket å bli utrolig populært på kort tid. Flere av våre kunder har gjentatte ganger etterspurt deres produkter, og selv om vi visste hvem Purito var, bestemte vi oss for å undersøke mer!

Vi startet med å teste et utvalg av deres produkter før vi møtte personene bak merket i forrige uke for å få en bedre forståelse av deres visjon og filosofi. I dag har vi endelig gleden av å lansere deres mest populære produkter fra Centella Line!

Hvem er Purito?

Navnet Purito kommer fra ordene ‘purify’ og ‘to’ (土), som er det kinesiske tegnet for jord. Puritos filosofi bygger på det naturlige, og bruker dermed miljøvennlig og resirkulerbar innpakning. Purito dedikerer seg selv til å lage ærlige produkter med trygge og rene ingredienser.

I Seoul møtte vi Amy og Hailey fra Purito som forklarte at de er et relativt ungt merke som har opplevd en kraftig vekst det siste året, noe de tror skyldes at produktene deres er effektive og gir gode og langvarige resultater. De forklarte videre at Centella Line er deres bestselgende serie og at de kun bruker de reneste ingredienser i sine produkter. Produktene er også EWG-registrerte som vil si at de er nøye testet av dermatologer og kan trygt brukes av de med hyperallergisk hud.

Purito er opptatt av å formidle at de ikke tester på dyr, og noe de er stolte over er at en del av deres overskudd går til Best Friend Animal Society, en velferdsorganisasjon for dyr. Sist men ikke minst er de opptatte av å være ærlige og transparente rundt ingrediensene sine. Ingen av produktene deres inneholder stoffer som paraben, ethanol og mineralolje, etc, og de er også helt trygge for gravide og ammede:

purito norgeCentella Line

Centella Line er en hudpleieserie som er basert på superingrediensen centella asiatica, også kjent som “cica”. Dette er en urt som virker helbredende og pleiende på hud som er plaget av urenheter, rødhet, pigmentflekker og aldring. Den er en kraftfull og effektiv antioksidant som beskytter og styrker hudens naturlige barriere. Puritos Centella Line passer til alle hudtyper, spesielt de med sensitiv hud og kombinasjonshud, men også de med moden hud som er preget av sjenerende pigmentering. Her er de første produktene vi har tatt inn fra Purito Centella Line:

PURITO Centella Green Level Eye Cream

Endelig en øyekrem på tube! Denne inneholder fire typer peptider i tillegg til hele 49% centellaekstrakt, som sammen strammer opp underøye-området og gir huden et glattere utseende. Panthenolen (vitamin B5) og hyaluronsyren i øyekremen gir mye fukt og beskytter sensitiv hud. Den er dermed en effektiv anti-aging øyekrem, og passer til alle hudtyper.

PURITO Centella Green Level Calming Toner

En toner med en hudvennlig pH-verdi på 5.5 og som inneholder 10% høykonsentrert centella asiatica-ekstrakt. Derfor har den altså en beroligende effekt på sår og irritert hud, samtidig som hyaluronsyren gir huden dyp fuktighet. Konsistensen er tykkere enn mange andre tonere, men den trekker likevel lett inn i huden og føles heller ikke klissete. Har du sensitiv kombinasjonshud og ønsker at hudbarrieren din skal bygges opp og styrkes, bør du velge denne toneren.

Den kan også brukes for å roe ned spesielt røde og varme partier i ansiktet ved at du væter en bomullspad med toneren og plasserern den på problemområdet i 5 minutter.

PURITO Centella Green Level Buffet Serum

Med 49% centellaekstrakter og vitamin B3, behandler dette serumet huden på en effektiv måte, og roer ned sår og irritert hud. I tillegg inneholder serumet panthenol (også kjent som vitamin B5), som sammen med centellaekstraktene balanserer huden og gir rikelig med fukt, jevner hudtonen og stimulerer kollagenproduksjonen slik at fine linjer og rynker forbedres. Dette serumet passer til alle hudtyper.

PURITO Centella Green Level Recovery Cream

Denne skånsomme fuktighetskremen inneholder 50% ekstrakt av centella asiatica, og med aktive anti-inflammatoriske ingredienser roer den ned sår og irritert hud. Asiaticosidene i kremen gjør at den også stimulerer kollagenproduksjonen i huden, og behandler aldringstegn som fine linjer og pigmentering. Denne kremen passer med alle hudtyper,men best for de med fet, sensitiv eller kombinasjonshud.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *