Vi lanserer COSRX AC Collection!

COSRX har endelig lansert sin nye hudpleieserie med produkter for kvise og akne-utsatt hud. Vi har ventet i spenning og endelig fått inn COSRX AC Collection i et begrenset antall på SkinSecret.

Hva er AC Collection?

COSRX har brukt flere år på å utvikle AC Collection basert på deres kunders ønsker og tilbakemeldinger. AC Collection er formulert rundt superingrediensen Centella Asiatica, som er en urteplante kjent for å roe ned og behandle betennelser i huden, og som virker utmerket på aknehud. Med utgangspunkt i Centella Asiatica har COSRX utviklet en unik formulering som de har kalt CentellAC-RX formula, som skal gjenopprette hudens styrke og opprinnelige stand ved å balansere hudens pH-verdi og produksjon av fukt og fett.

AC Collection er laget for de som har et behov for å klarne opp i huden sin, og som ønsker å få bukt med kviser eller akne. Serien passer til alle hudtyper, og egner seg helt utmerket de til de med fet- og kombinasjonshud. Alle produktene i AC Collection er dermatologisk testet for å passe selv de mest sensitive og hypoallergiske hudtypene.

Kjøp enkeltproduktene

Vannrens:

Toner:

Toner/essens:

Behandlingskrem:

Kviseplaster:

 

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *