3-i-1 produktet huden din trenger nå

Vinter betyr tørr og gusten hud. Da er det bare en ting å gjøre, tilføre huden fukt og gi den massevis av pleie. Du kan begynne med å å rense godt og eksfoliere regelmessig, men hemmeligheten bak fuktig og myk hud er å mette den med riktige produkter. Et eksempel på et slikt produkt er vår vidunderlige 3-i-1 COSRX Rice Spa Cream Mask.

COSRX er et merke som alltid tenker innovativt og fremoverlent, og deres COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask er et fantastisk smart produkt man kan bruke på flere måter:

  1. Bruk den som en nattkrem/sovemaske man påfører på kvelden og vasker av om morgenen
  2. Man kan også bruke den som vanlig fuktighetskrem under sminken
  3. I tillegg kan man bruke den som en vanlig wash off-maske man påfører og vasker av etter en gitt stund

Nøkkelingrediensen risekstrakt gir huden næring, fukt, elastisitet og glød. Proppfull med vitamin B som får huden til å holde ekstra godt på fukt, og jevner ut hudteksturen slik at du får en myk og glatt hudoverflate. Perfekt for de med ru og nuppete hud, rynker og fine linjer, og store porer. Vi har skrevet en hel artikkel om hvorfor vi elsker ris som ingrediens, som du kan lese her.

Resultatet av å bruke COSRX Rice Spa Cream Mask er mykere, mer hydrert, elastisk, glattere hud med en sunn og naturlig glød. Du kommer til å våkne med en følelse av å ha ligget på spa hele natten! Et bonus er at den er luktfri, har en lett konsistens og føles ikke klissete og fet på huden.

På tide å la risen gjøre jobben slik at du kan møte kulden forberedt!

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja