4 alternative måter å bruke oljerens på

Det er ingen hemmelighet at vi simpelthen elsker oljerens, spesielt våre Banila Co oljebalm-renser. De smelter lekende lett vekk alt av sminke og smuss som samler seg opp i løpet av dagen, og klargjør huden for en dypere rens. Men visste du at disse oljebalmene også kan brukes på andre måter? Les videre for å finne ut hvordan!

1. Vask sminkekostene dine

Vasker du sminkekostene dine regelmessig? Det går ofte i glemmeboken hos meg også, men det er viktig å huske på at det samler seg fort opp mye gammel sminke og skitt hvis de brukes hver dag. Vi anbefaler BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Nourishing som inneholder fuktighetsgivende ingredienser som sørger for at kostene ikke blir tørre og begynner å stritte. Et tips er å også dobbelrense sminkekostene dine! Gni kostene eller svampene først med en oljerens for å dyprense og fjerne alle sminkerester, før du bruker en mild såpe (eksempelvis babysåpe) eller shampoo for å forsikre deg om at kostene er helt rene.

2. Fjerne deodorantrester

Det er ikke alltid like lett å fjerne alle restene av deodorant, selv ikke med såpe. Hvis du ikke føler at armhulene blir helt rene, kan du prøve å gni litt oljerens under armene for å løsne opp deodoranten. Samtidig kan du også bruke oljen som alternativ til barberingsskum før du vasker den bort. Oljen gjør at barberhøvelen glir lett over huden. I tillegg inneholder mange oljerenser, som f.eks. BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm (med ekstrakt fra acerolabær, som er naturlig rik på Vitamin C), ingredienser med lysnende effekt – perfekt hvis armhulene dine har mørkere flekker.

3. Dyprens av hodebunnen

For å få godt med volum i håret, bruker jeg daglig flere stylingprodukter som hårskum, hårspray og teksturprodukter. Som regel går det greit å få vasket disse ut med shampoo, men noen ganger trenger håret en ekstra rengjøring. Da tar jeg en god klatt med BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Revitalizing og masserer inn i håret og hodebunnen før jeg vasker av som vanlig. Sammensetningen i oljerensen gjør at den løser seg opp i lunkent vann og ikke blir fett, samtidig som den balanserer talgproduksjonen. Håret føles ekstra rent og fresh hver gang!

4. DIY kroppsskrubb

Det finnes utrolig mange forskjellige oljerenser, og det er ikke alle som passer huden like godt. Har du gått på et bomkjøp og fått en rens som huden din ikke liker, kan du overføre oljen eller balmen til et større glass og blande inn brunt sukker. Da får du en god skrubb som du kan bruke på kroppen, og man slipper å sløse bort produktet. For å unngå irritasjon i huden kan du bruke BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Purifying som er spesielt utviklet for sensitiv hud.

Se forkjellen på våre BanilaCo oljerenser her!

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *