7 Days Masks og Juice Masks fra Ariul!

Ariul har laget noen av de mest populære sheetmaskene i Korea som du finner på de mest populære skjønnhetssentrene i Seoul, og nå er vi så glade for at vi også kan introdusere de til dere her på SkinSecret! Hovedfokuset til Ariul er å bruke naturlige ingredienser av høy kvalitet som er gode for huden. Filosofien deres er nemlig at ingredienser som er gode for kroppen også er gode for huden, og at Ariul skal være et merke som alle hudtyper skal kunne bruke. Selve masken er laget av 100% plantebaserte ingredienser utvinnet fra eukalyptus (også kjent som tencelfiber), et bærekraftig alternativ som føles silkemykt på huden.

7 Days Masks

Denne serien består av 7 sheetmasker. Tanken er at du rett og slett skal kjøre en sheetmaske challenge og bruke 1 maske per dag. Start uken med Green Tea – Sebum Control & Peeling, som med sitt naturlige innehold av tannin og koffein kvikker opp huden og balanserer talgproduksjonen.

Neste maske er Pomegranate – Firming & Radiating som ved hjelp av de naturlige mineralene og vitaminene i granateple gir huden en ung glød.

Maske nummer tre, Bamboo Water – Hydrating & Moisturizing gir huden dyp og vedvarende fukt med sin mineralrike bambusekstrakt.

Tea Tree – Trouble & Pore Care virker positiv på akneutsatt hud med en overdreven oljeproduksjon. Tetre virker både beroligende og anti-inflammatorisk på inflammerte kviser.

På dag 5 bruker du Aloe – Calming & Soothing for å berolige huden med anti-inflammatorisk aloe vera. Dette er en fin ingrediens både for sensitive hudtyper, men også for de som sliter med kviser.

På dag 6 gir du næring og pleie til huden med Avocado – Nutrient & Protection. Avokado er naturlig rik på antioksidanter som nøytraliserer frie radikaler, samt gunstige fettsyrer og naturlige oljer som mykgjør huden.

Avslutt uken med Lemon – Brightening & Soothing. Sitron inneholder vitamin C, som er en fantastisk ingrediens til å lysne opp røde kvisearr og brune pigmentflekker.

Juice Cleanse Masks

Er du fan av frukt- og grønnsaksjuice må du også teste ut Ariuls Juice Mask-serie! Dette er en serie av sheetmasker inspirert av trendy detox juice cleansing. Alle maskene inneholder også naturlig koreansk honning fra Jiri-fjellet som har blitt modnet i 72 timer for at honningen skal bli mest mulig konsentrert. Honningen gir huden ekstra mye fukt og spenst.

Juice Mask Firming Raspberry & Lentil forbedrer hudens elastisitet med vitamin A, adenosine og niacinamide, perfekt for alle hudtyper som trenger et løft. Juice Mask Hydrating Wheat & Celery er sheetmasken for de med tørr, dehydrert og sensitiv hud. I tillegg til ekstrakter fra grønnsaker og frukt vil vitamin B5 sørge for å fukte huden godt.

Juice Mask Brightening Kale & Grapefruit er perfekt for gusten hud. Vitamin C sørger for å jevne ut hudtonen mens grapefruit fjerner skånsomt døde hudceller. Juice Mask Pore Control Spearmint & Green Apple passer best de med ubalansert talgproduksjon og røff hudtekstur. Sheetmasken inneholder naturlige ingredienser som skånsomt fjerner døde hudceller og mykgjør huden.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *