Utsolgt

Find Your Go To Toner RX Brightening Set

Jeg er COSRX Find Your Go To Toner RX Brightening Set, og består av tre ulike tonere; en i full størrelse og to i ministørrelse (30ml). Toneren i full størrelse er Refresh AHA/BHA Vitamin C Daily Toner, en lettvektig toner som renser og jevner ut hudoverflaten. Denne toneren motvirker både urenheter og gir glød til gusten hud. De to andre tonerene som følger med har også hver sine egenskaper, den ene metter huden med fuktighet mens den andre gir masse næring. Jeg passer perfekt for deg som ønsker å finne din go-to toner og vil prøve litt forskjellig!

279 ,-

Tomt på lager

Produktdetaljer

Beskrivelse

Består av:

Full størrelse (150ml): COSRX Refresh AHA/BHA Vitamin C Daily Toner

Ministørrelse (30ml): COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner

Ministørrelse (30ml): COSRX Hydrium Watery Toner

Frakt og Betaling

SkinSecret.no benytter Bring som fraktleverandør. På bestillinger over 499 kr tilbyr vi fri frakt, og vi velger da passende fraktmetode. På ordre under 499 kr koster pakke i postkassen 49 kr og klimanøytral Servicepakke 79 kr. Til Svalbard og Jan Mayen kommer det tillegg for frakt. Ønsker du å returnere en pakke kan du ta kontakt med oss på kundeservice her. Les mer om frakt og retur her. Vi tilbyr disse betalingsløsningene hos oss:

Høydepunkter

Omtaler

×

Logg inn

Registrer

En lenke for å angi et nytt passord vil bli sendt til e-postadressen din.

Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i våre personvernregler. I tillegg vil du bli meldt på vårt ukentlige nyhetsbrev for SkinClub, hvor vi skriver nyttige artikler om hud, produkter og tilbud.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

COSRX

Med ingredienser som snegleslim, peptider og eksfolierende syrer har COSRX blitt et av koreas største hudpleiemerker. I det øyeblikket huden din møter COSRX, kan du vente på morgendagen uten bekymringer, derav slagordet “Expecting tomorrow”.
Se alt fra COSRX