Tilbud!
Utsolgt

Balancing and Calming Trio

(2 omtaler)

Jeg er I DEW CARE Balancing and Calming Trio. Jeg er et sett bestående av oljerens, serum og wash-off maske. En av seriens nøkkelingredienser er blant annet heartleaf, som har en kraftig beroligende og lindrende effekt på irritert hud. Resultatet av de tre produktene er en renere og mer balansert hud, som har et friskt og strålende uttrykk. Trioen er perfekt for deg som vil bekjempe akneutbrudd og balansere hudens olje og talgproduksjon. Kan brukes av alle hudtyper, men passer best til normal, fet og kombinasjonshud.

OBS! Utløpsdato 28.12.2023

Opprinnelig pris var: 229 ,-.Nåværende pris er: 68,70 ,-.

Laveste pris siste 30 dager: 68,70 ,-.

Tomt på lager

Bruk

Frakt og Betaling

SkinSecret.no benytter Bring som fraktleverandør. På bestillinger over 499 kr tilbyr vi fri frakt, og vi velger da passende fraktmetode. På ordre under 499 kr koster pakke i postkassen 49 kr og klimanøytral Servicepakke 79 kr. Til Svalbard og Jan Mayen kommer det tillegg for frakt. Ønsker du å returnere en pakke kan du ta kontakt med oss på kundeservice her. Les mer om frakt og retur her. Vi tilbyr disse betalingsløsningene hos oss:

Høydepunkter

Omtaler

4

2 omtaler

  1. Madeleine L.H (bekreftet eier)

    Kjøpte settet på tilbud i sommer og har nå brukt opp 2/3 produkter. Syntes cleanseren var okay, er mer foam cleanser enn oil cleanser som det står i beskrivelsen. A little goes a long way, så man trenger ikke mye produkt før det skummer skikkelig. Merket at huden ble stram etter bruk, men vet ikke om det er på grunn av parfymen som er i den?

    Når det gjelder clay masken, var den helt grei. Er vant til å bruke Innisfree sin clay maske som ikke tørker ut på huden sammenlignet med denne som gjør det. Noen ganger ble huden min veldig tørr etter bruk, men likte at den var avkjølende og huden føltes ren.

    Likte serumet best. Veldig tynn i konsistensen og var veldig avkjølende på huden, men mer følte jeg den ikke gjorde for huden min. Alt i alt syntes jeg produktene var okay, men gøy å prøve noe nytt!

    Upvote if this was helpful (0) Downvote if this was not helpful (0) Flag for removal

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  2. Therese Jakobsen (bekreftet eier)

    Perfekt til å ha med på ferie når både plass og annen luftfuktighet gjør at min andre hudpleieprodukter må bli hjemme!

    Upvote if this was helpful (0) Downvote if this was not helpful (0) Flag for removal

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Logg inn

Registrer

En lenke for å angi et nytt passord vil bli sendt til e-postadressen din.

Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i våre personvernregler. I tillegg vil du bli meldt på vårt ukentlige nyhetsbrev for SkinClub, hvor vi skriver nyttige artikler om hud, produkter og tilbud.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

I Dew Care

I Dew Care er et stort merke som har blitt populært verden over på grunn av deres unike tilnærming til hudpleie. De ønsker nemlig å utarbeide produkter som er funksjonelle og gode for huden, samtidig som det skal gjøres på en leken og morsom måte. Spesielt populære er deres wash-off maskerBerry Groovy, Matcha MoodogCake My Day,som er inspirert av iskrem og gir huden en superdeilig spabehandling.
Se alt fra I Dew Care