Root Re-Boot Awakening Shampoo (Red Ginseng & Beer Yeast) 50 ml

(1 omtale)
  • Inneholder Ginseng og Beer Yeast (ølgjærekstrakt)
  • Etterlater håret mykere og hodebunnen friskere
  • Fjerner overflødig olje og flass
  • Stimulerer til sunn hårvekst
50 ml

69 ,-

På lager

Produktdetaljer

Beskrivelse

Jeg er LADOR Root Re-Boost Awakening (Red Ginseng & Beer Yeast), en shampoo som er spesielt utviklet for å gi den riktige balansen mellom pleie og fukt til hår og hodebunn. Formuleringen min består av pleiende ingredienser som renser hodebunnen grundig. Håret etterlates mykere og hodebunnen friskere, siden jeg renser i dybden og bidrar til å fjerne overflødig olje og flass. 

Ginseng inneholder saponiner som hjelper til med å gi næring til hodebunnen og skaper et sunt miljø for hårvekst. Beer Yeast-ekstrakt (øl-gjærekstrakt) forbedrer på den annen side hårets elastisitet, og gir fukt til en tørr, flassende hodebunn. I tillegg inneholder jeg biotin som gjør håret mykt og skinnende. 

Jeg er en del av Lador sin nye Root Re-Boot sjamposerie, som er en kolleksjon av fire pleiende hårtap-sjampoer. Hver sjampo i denne serien er unikt designet til å behandle spesifikke hodebunnsproblemer, og renser fra roten til tuppene av håret. Resultatet er en frisk hodebunn og et mykt, sunt hår.

Bruk

Påfør en passende mengde i vått hår. Masser inn i hodebunnen frem til du har skapt et tykt skum. Rens nøye med lunkent vann og fortsett med balsam eller hårkur.

Ingredienser

Jeg er en del av Lador sin nye Root Re-Boot sjamposerie, som er en kolleksjon av fire pleiende hårtap-sjampoer. Hver sjampo i denne serien er unikt designet til å behandle spesifikke hodebunnsproblemer, og renser fra roten til tuppene av håret. Resultatet er en frisk hodebunn og et mykt, sunt hår.

Frakt og Betaling

SkinSecret.no benytter Bring som fraktleverandør. På bestillinger over 499 kr tilbyr vi fri frakt, og vi velger da passende fraktmetode. På ordre under 499 kr koster pakke i postkassen 49 kr og klimanøytral Servicepakke 79 kr. Til Svalbard og Jan Mayen kommer det tillegg for frakt. Ønsker du å returnere en pakke kan du ta kontakt med oss på kundeservice her. Les mer om frakt og retur her. Vi tilbyr disse betalingsløsningene hos oss:

Omtaler

5

1 omtaler

  1. Katja Johansen (bekreftet eier)

    Kjøpte den som en prøve. Håret vokser mye raskere, ble mykere, flass forsvant, Jeg er så glad!

    Upvote if this was helpful (0) Downvote if this was not helpful (0) Flag for removal

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Logg inn

Registrer

En lenke for å angi et nytt passord vil bli sendt til e-postadressen din.

Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i våre personvernregler. I tillegg vil du bli meldt på vårt ukentlige nyhetsbrev for SkinClub, hvor vi skriver nyttige artikler om hud, produkter og tilbud.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Lador

Lador spesialiserer seg på profesjonell hårpleie med ingredienser av høy kvalitet som også kan brukes hjemme. Med ingredienser som keratin, kollagen og proteiner vil Lador sine produkter gi intensiv næring til håret og få det til å se friskt og sunt hjemmefra - akkurat som når du kommer fra frisøren. 
Se alt fra Lador