Tilbud!

Pore Minimizing 21 Serum

  • Serum med 20% niacinamide, 1% Zinc PCA og naturlig BHA
  • Bidrar til å jevne ut hudtonen
  • Balanserer olje- og fuktbalansen
  • Forebygger tette porer som kan se større og mørkere ut
  • Passer til ujevn hudtone og deg med fet- og oljete hud
40 ml

Opprinnelig pris var: 298 ,-.Nåværende pris er: 223,50 ,-.

Laveste pris siste 30 dager: 223,50 ,-.

På lager

Produktdetaljer

Beskrivelse

Jeg er TIA’M Pore Minimizing 21 Serum, et serum med 20% niacinamide og 1% Zinc PCA som effektiv minimerer synligheten av forstørrede, mørke porer. På ingredienslisten min finner du også naturlig BHA, som vil eksfoliere huden skånsomt og fjerne døde hudceller som kan forårsake tette og forstørrede porer. Niacinamide er kjent for sine utjevnende egenskaper. Zinc PCA og naturlig BHA vil også sammen sørge for å balansere olje- og fuktbalansen i huden, samtidig som de forebygger at porene tettes og ser større og mørkere ut. Jeg passer til deg med ujevn hudtone og store, mørke og synlige porer, og oljete- og fete hudtyper.

Bruk

Ta en passende mengde og påfør på nyrenset hud etter toner. Hvis du bruker meg på morgenen anbefaler vi at du bruker solfaktor over, på grunn av mitt høye innhold av niacinamide. Det anbefales også at du gjør en test på et mindre område av huden, på grunn av høyt innhold av niacinamide.

Ingredienser

Water, Niacinamide, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Zinc PCA, Salix Alba (Willow) Bark Water, Sodium Hyaluronate Allantoin, Glycerin, Ethyl Hexanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate

Frakt og Betaling

SkinSecret.no benytter Bring som fraktleverandør. På bestillinger over 499 kr tilbyr vi fri frakt, og vi velger da passende fraktmetode. På ordre under 499 kr koster pakke i postkassen 49 kr og klimanøytral Servicepakke 79 kr. Til Svalbard og Jan Mayen kommer det tillegg for frakt. Ønsker du å returnere en pakke kan du ta kontakt med oss på kundeservice her. Les mer om frakt og retur her. Vi tilbyr disse betalingsløsningene hos oss:

Høydepunkter

Omtaler

×

Logg inn

Registrer

En lenke for å angi et nytt passord vil bli sendt til e-postadressen din.

Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i våre personvernregler. I tillegg vil du bli meldt på vårt ukentlige nyhetsbrev for SkinClub, hvor vi skriver nyttige artikler om hud, produkter og tilbud.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

TIA’M

TIA’Ms produkter har fokus på å behandle vanskelige hudtilstander som akne, kviser, tette og store porer, nupper, pigmentflekker, samt forynge moden hud og forhindre tidlig aldring.
Se alt fra TIA’M