Utsolgt

Snail Mucin 95 + Peptide Facial Essence 50ml

  • Essens med 95% snegleslim og peptider
  • Fukter og jevner ut hudtonen
  • Styrker hudbarrieren
  • Kan gjøre fine linjer og rynker mindre synlig
  • Passer alle hudtyper
50 ml

219 ,-

Tomt på lager

Produktdetaljer

Beskrivelse

Jeg er JUMISO Snail Mucin 95 + Peptide Facial Essence, en essens med 95% snegleslim og peptider som fukter og pleier huden. I tillegg til å fukte godt bidrar jeg også til å jevne ut hudtonen uten å tette porene og hjelper til med å styrke hudbarrieren. Jeg etterlater huden din plump og jevn, og kan gjøre fine linjer og rynker mindre synlig. Et tips er også å bruke med på hud som har vært solbrent, da jeg kan bidra til å booste repareringen av solbrent hud.

Bruk

På nyrenset og tonet hud, påfør en passende mengde av meg på huden. Klapp meg forsiktig inn for best absorbsjon.

Ingredienser

Snail Secretion Filtrate, Betaine, Butylene Glycol, Ethyl Hexanediol, Allantoin, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Water, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Adenosine, Arginine, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7

Frakt og Betaling

SkinSecret.no benytter Bring som fraktleverandør. På bestillinger over 499 kr tilbyr vi fri frakt, og vi velger da passende fraktmetode. På ordre under 499 kr koster pakke i postkassen 49 kr og klimanøytral Servicepakke 79 kr. Til Svalbard og Jan Mayen kommer det tillegg for frakt. Ønsker du å returnere en pakke kan du ta kontakt med oss på kundeservice her. Les mer om frakt og retur her. Vi tilbyr disse betalingsløsningene hos oss:

Høydepunkter

Omtaler

×

Logg inn

Registrer

En lenke for å angi et nytt passord vil bli sendt til e-postadressen din.

Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i våre personvernregler. I tillegg vil du bli meldt på vårt ukentlige nyhetsbrev for SkinClub, hvor vi skriver nyttige artikler om hud, produkter og tilbud.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Jumiso

Jumiso er kjent for å lage hudpleie av høy kvalitet med fokus på ingredienser som vitamin C, snegleslim og antioksidanter. Merket visjon er å vekke positive følelser hos deg som bruker produktene, og falt derfor på navnet Jumiso. “Ju” betyr på koreansk “å gi”, mens miso er det koreanske ordet for “smil”. De ønsket å sette et smil på kundenes ansikt når de brukte deres produkter.
Se alt fra Jumiso