Den ultimate guiden til wash-off ansiktsmasker

Det er lite som er like avslappende og behagelig som en deilig ansiktsmaske, og selvfølgelig er vi superfan av produkter som er både gode for huden og får deg til å føle deg vel! En god wash-off maske passer helt perfekt når man vil unne seg litt ekstra egenpleie og gir virkelig en luksuriøs spa-følelse. Wash-off masker fungerer ganske enkelt, slik som navnet tilsier; de påføres i et jevnt lag på huden før de etterhvert vaskes av med lunkent vann. Når det er sagt finnes det utallige wash-off masker med forskjellige funksjoner og ulike ingredienser for alle hudtyper. Derfor har vi laget en guide til våre wash-off masker, slik at du enkelt kan finne ut hvilke som passer for deg.

Leiremasker

Leiremasker har lenge vært populært, og det er ikke uten grunn! Leire har nemlig en unik evne til å absorbere overflødig talg og olje fra huden og kan derfor redusere både akne, hudormer og andre urenheter. I tillegg har mange leiremasker også en rensende effekt og fjerner både smuss og døde hudceller samtidig som porene strammes opp og blir mindre synlige.

KLAVUU Special Care Pearl Glow Mask

Klavuu Special Care Pearl Glow Mask er en silkemyk leiremaske bestående av kaolin og bentonitt. I tillegg til at leiren renser porene i dybden og balanserer  hudens talgproduksjon, inneholder den også arganolje, panthenol, squalane, ceramide og algeekstrakter som gir både fuktighet og pleie. En annen nøkkelingrediens i denne luksuriøse wash-off masken er perleekstrakt, som er full av mineraler, antioksidanter og aminosyrer som etterlater huden med en nydelig glød. Som om ikke det er nok dufter masken helt himmelsk og gir en herlig, eksklusiv spa-følelse. Den kan gjerne brukes 1 – 2 ganger i uken, og skal virke i 10-20 minutter.

NEOGEN Dermalogy Canadian Clay Pore Cleanser

NEOGEN Dermalogy Canadian Clay Pore Cleanser  består også av rensende kaolinleire. Denne masken inneholder i tillegg superingrediensen centella asiatica som motvirker irritasjon, pleier og balanserer huden. Sammen med kullsyrevann virker disse ingrediensene mildt eksfolierende og fjerner effektivt alt av sminkerester og døde hudceller, samtidig som sorte og hvite hudormer bekjempes. Porene renses i dybden, strammes opp og blir mindre synlige. Masken passer altså ypperlig for deg som ønsker å bekjempe urenheter og jevne ut hudtonen, og kan las virke i 5 minutter.

ISNTREE Real Mugwort Clay Mask

ISNTREE Real Mugwort Clay Mask inneholder hele 6 forskjellige typer leire, og er derfor en kraftfull maske som trekker til seg og fjerner både overflødig talg og smuss. En av nøkkelingrediensene er mugwort (burot) som virker anti-inflammatorisk og har en behagelig beroligende effekt på huden. Betaglukan og allantoin gir huden massevis av fuktighet og pleie under behandlingen og sørger derfor for at huden ikke tørkes ut. Denne leiremasken både renser, beroliger og pleier, og er en perfekt match for problematisk eller irritert kombinasjonshud. La masken virke i 10 – 15 minutter før den renses av med vann.

Pleiende masker

Selv om leiremasker kanskje er det de fleste forbinder med wash-off masker, finnes det også andre varianter som bringer med seg helt supre fordeler som huden setter stor pris på. Det finnes mange ulike masker med pleiende effekt, som ved hjelp av ulike ingredienser bidrar til øke hudens fuktighet og lindre irritasjon. Visste du forresten at det er viktig å tilføre huden nok fuktighet, også for å motvirke urenheter? Dehydrert hud kan nemlig føre til økt talgproduksjon og diverse hudproblemer, så dersom du ønsker harmonisk og balansert hud er det lurt å sørge for å holde fuktigheten vedlike.

I’M FROM Honey Mask

Favoritten I’M FROM Honey Mask er en supermaske som virkelig gir huden en ordentlig spabehandling. Den hydrerer huden på et dypt nivå og tilfører huden både spenst og glød. Masken inneholder hele 38,7% naturlig honning fra Jirisan-fjellet i Sør-Korea og tilfører huden næringsstoffer av høy kvalitet. Honning har også en lindrende effekt og virker både betennelsesdempende og anti-inflammatorisk, som er ideelt for irritert og problematisk hud. Resultatet blir en glødende og frisk hud som føles fantastisk myk. Masken passer derfor ypperlig for de fleste hudproblemer og kan til og med påføres andre tørre partier på kroppen for å gi ekstra fuktighet. Den kan virke på huden i alt fra 10 minutter opptil 1 time. Tips: bruk gjerne silikonbørsten I’M FROM Silicone Brush, så påføres den lekende lett og søl minimeres.

I’M FROM Mugwort Mask

I’M FROM Mugwort Mask er den ultimate behandlingen for deg med stresset hud som fortrekker noe annet enn leiremasker, men likevel ønsker en beroligende og balanserende wash-off maske. Med 2,1% burot roer den ned irritert hud, samtidig som burotens høye innhold av vitamin E sørger for opprettholde hudens fuktighet. Andre ingredienser er lakrisrot- og tebusk-ekstrakt som motvirker akne og regulerer talgproduksjonen. Masken har en behagelig kjølende effekt og er virkelig redningen for hudproblemer som for eksempel urenheter, nupper, rødhet og ujevn hudtone. Las virke i 5 – 10 minutter.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *