En dag uten koreansk hudpleie og dette skjedde

Jeg har sverget til min koreanske hudpleierutine med 6-10 steg hver morgen og kveld i snart to år, og en dag uten rutinen har vært utenkelig. Inntil i dag, en vanlig søndag.

Hvordan jeg kunne tillate meg å hoppe over min trofaste rutine er jeg usikker på, men innerst inne ønsket jeg vel å teste om jeg så noen forandring på huden. Etter nesten to år med en koreansk hudpleierutine hadde jeg glemt hvor tørr, rød og irritert huden min faktisk kan føles. Min rutine består som vanlig av en oljerens, en vannbasert rens, en toner, essens, serum eller ampull, øyekrem, fuktighetskrem, og solkrem (før jeg skal ut!), PUH! Det er ikke så mye som det høres ut som! 😉

Det passet bra å gjøre mitt lille eksperiment en dag jeg skulle oppholde meg inne, slik at ingen kom til å se meg uansett. Til å begynne med føltes det rart å hoppe over hudpleierutinen, men jeg var opptatt med andre ting og tenkte ikke mer over dette. Jeg kjente etterhvert overflødig sebum ligge som en hinne over t-sonen min og kinnene føltes tørre og livløse. Lenger ut på dagen føltes huden mer og mer tørr, spesielt under øynene og på kinnene, men jeg tenkte ikke at det var en big deal for alle kjenner seg litt groggy og ufresh på en søndag, eller hva?

Etter middag og utover på kvelden kjente jeg noe jeg ikke har følt på evigheter: tørrhet og stramhet blandet med en uggen følelse av rødhet og varme. Dette er den huden jeg kjenner så godt fra før, og min gamle hudtilstand kom innom for å hilse på! Heldigvis var den ikke så ille som den en gang var, for nesten to år med min koreanske hudpleierutine hadde hjulpet huden betraktlig. Da min baderomshylle bugner over med koreanske hudpleieprodukter (skincarejunkie!) så det var ingen grunn til panikk!

Jeg trengte kun en dag uten koreanske hudpleieprodukter før huden min minnet meg om hvordan den en gang var, og en ting er sikkert: jeg kommer aldri til å prøve dette eksperimentet igjen! Jeg sverger til min koreanske hudpleierutine, og er veldig glad jeg oppdaget den.

FØR (tørr, sliten og rød hud uten glød)ETTER (hydrert og balansert hud) ?

 

Huden din fortjener det aller beste! Start en GOD hudpleierutine du også:

 

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja