Februar-favoritter

Endelig nærmer den første vårmåneden seg,
og vi feirer med 20% rabatt på alle februar-favorittene deres
ut mandag!

IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum

Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at denne all-time favoritten også er en av februar-favorittene! IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum er en redning for deg med tørr hud eller en svekket hudbarriere. Med 70% propolisekstrakt og 12% sea buckthorn-ekstrakt er dette et vindunderserum som styrker hudbarrieren og gir masse glød!

kr 298Kjøp

PURITO Daily Go-To Sunscreen

PURITO Daily Go-To Sunscreen

Selv om vi ikke har sett solen så altfor mye i løpet av februar, har PURITO Daily Go-To Sunscreen fått en plass blant februar-favorittene! Det blir selvfølgelig vi glade for å se, da solkrem er et viktig steg også på vinteren. Solkremen har faktor 50+ og PA++++ og beskytter huden mot både UVA og UVB. I tillegg inneholder den mange gode ingrediepser som centella asiatica og Vitamin e som bidrar til en jevn og din hudtone!

kr 279Kjøp

COSRX The Retinol 0.5 Oil

Retinol har virkelig blitt den nye IT-ingrediensen blant hudpleieentusiaster! COSRX The Retinol 0.5 Oil jobber med å redusere rynker, fine linjer og slapp hud, samtidig som det motvirker kviser og urenheter. Vi er elsker dette serumet, og forstår godt at dere også gjør det!

kr 339Kjøp

AROMATICA Organic Neroli Brightening Facial Oil SkinSecret Koreansk Hudpleie

AROMATICA Organic Neroli Brightening Facial Oil

AROMATICA Organic Neroli Brightening Facial Oil er en favoritt blant kundene våre, men også en favoritt hos flere av oss i SkinSecret teamet. Den fuktighetsgivende og pleiende oljen gir huden masse glød, samtidig som den lysner hudtonen og motvirker pigmentering. Superdeilig å smøre huden med som siste steg i kveldsrutinen din!

kr 298Kjøp

Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal

Da vi fikk påfyll av denne godbiten fløy den ut av hyllene superraskt! Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal behandler fine linjer og rynker rundt øyepartiet. I tillegg etterlater den huden hydrert og fuktet og bidrar til et mer opplagt blikk. Ikke rart denne har blitt en favoritt blant skinfluencere på sosiale medier!

kr 269 kr 201,75Kjøp

AROMATICA Rosemary Scalp Scrub

Frisk og sunn hodebunn i tillegg til økt hårvekst? Ja takk! AROMATICA Rosemary Scalp Scrub eksfolierer skånsomt vekk oppsamling av døde hudceller, overflødig olje og produktrester. I tillegg inneholder den anti-inflammatorisk rosmarinekstrakt.

kr 198Kjøp

20% rabatt på alle favoritter hele helgen!
Tilbudet varer ut mandag 27.februar.