Guide til ingrediensen Bifida

Det dukker stadig opp nye it-ingredienser, og mens noen er døgnfluer som egentlig ikke har så mye effekt, er andre virkelig verdt hypen. Bifida er forkortelsen for Bifida Ferment Lysate, og er en av de store trendene akkurat nå. Vi forklarer hva Bifida er og hvordan ingrediensen fungerer i hudpleie!

Derfor digger vi Bifida

Bifida Ferment Lysate er en probiotisk ingrediens utvunnet fra en spesifikk type gjær som oppstår under fermenteringen av Bifida-bakterier. Ingrediensen har en dokumentert effekt og fungerer spesielt godt for sensitiv hud, ved å styrke mikrobiomet, altså den naturlige bakteriefloraen på huden. Hudens mikrobiom består nemlig av ca. en milliard ulike bakterier per kvadratcentimeter.

Disse bakteriene spiller en viktig rolle i hudens immunforsvar og sørger blant annet for en velfungerende og frisk hudbarriere, som igjen beskytter hudcellene mot skader fra UV-stråler og forurensing. Ved å styrke mikrobiomet bidrar Bifida dermed til å behandle problemer som både tørrhet, svie, kviseutbrudd og irritasjon. Kort oppsummert har Bifida følgende egenskaper:

  • Hjelper til med å styrke hudbarrieren
  • Bidrar til en balansert og sunn hud
  • Behandler sensitiv, irritert, rød og kløende hud
  • Forbedrer hudtone og tekstur, og gir et glattere og jevnere resultat

Med andre ord en ypperlig ingrediens dersom du opplever at huden blir ubalansert eller tørr i de kaldeste månedene!

SkinSecrets Bifida-favoritter fra MIXSOON

MIXSOON har en helt egen serie med produkter som inneholder superingrediensen bifida. Vi har allerede lagt vår elsk på flere av dem, og vi er helt sikre på at huden din også vil sette pris på disse!

MIXSOON Bifida Cream

Denne kremen er så god hvis du har en svekket hudbarriere! MIXSOON Bifida Cream er formulert med Bifida Ferment Lysate i tillegg til squalane og vil mykgjøre huden din samtidig som den lukker inn fuktigheten. Huden får en så fin glød samtidig som du forebygger tørr og dehydrert hud. 

MIXSOON Bifida Toner

MIXSOON Bifida toner hjelper til med å gjenoppbygge hudbarrieren og tilføre massevis av fukt. Den forebygger også skader som kan oppstå av ytre faktorer som for eksempel miljøet, og den etterlater huden mer balansert og motstandsdyktig.

MIXSOON Bifida Ferment Essence

Neste ut som inneholder bifida er MIXSOON Bifida Ferment Essence, en essence som hjelper til med å transportere aktive ingredienser dypere ned i huden for å styrke hudbarrieren og øke hudens elastisitet. Denne er også super om hudbarrieren din er svekket. Essensen hjelper til med å styrke og balansere huden, og reduserer risikoen for akne og rødhet, og lindrer irritert hud. Perfekt om du har tørr hud som mangler elastisitet og glød. 

MIXSOON Bifida Mask Pack

Siste godbit med bifida: MIXSOON Bidifa Mask Pack! Dette er en sheetmaske som sørger for å nære og revitalisere en sliten og dehydrert hud. Resultatet er en jevnere hudtone og sterkere hudbarriere.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *