Hårrutine for sunt og glansfullt hår

Hvordan få et glansfullt, sterkt og sunt hår som er fri for flass? Vi har laget en kort guide som vil hjelpe deg i riktig retning.

Steg 1: Børst og massér

Start med å eksfoliere hodebunnen ved å børste godt gjennom håret med en børste som har tettsittende og naturlig bust. Du kan også massere med fingrene i store sirkulære bevegelser. På denne måten vil blodsirkulasjonen og cellfornyelsen i hodebunnen stimuleres og dermed føre til mindre flass. Dette er en vane som ikke kun er avspennende men også bidrar til raskere hårvekst.

Steg 2: Rense

Neste steg i hårrutinen er å rense hodebunnen og håret med en mild shampoo som inneholder gode ingredienser. Hvis du har en sensitiv og hyperallergisk hodebunn, eller hodebunn som raskt blir fett, anbefaler vi JUNGLE BOTANICS Forest Leaves Cooling Shampoo som ved hjelp av mentholpartikler og rene ingredienser fra Amazon-jungelen behandler stram og kløende hodebunn. Hvis du har tørr hodebunn og slitt hår anbefaler vi LA’DOR Keratin LPP Shampoo som ved hjelp av silkeproteiner, avokadoolje, arganolje og eucalyptus fukter og pleier tørt hår og tørr hodebunn. Denne shampoen sørger også for at talgproduksjonen i hodebunnen balanseres.

Steg 3: Fukte

Når du har vasket av shampoen går du videre til å fukte håret med en “treatment”. Vi anbefaler LA’DOR Hydro LPP Treatment som inneholder en unik lav-molekyl behandlingsteknologi med proteiner som pleier hårstrående innenfra og ut. Resultatet er silkemykt og sunt hår med en jevn glans for alle hårtyper. Massér og klem produktet godt inn i håret i 1-2 minutter, før du lar det virke i noen minutter til, og skyll ut.

Steg 4: Beskytte

Siste steget går ut på å beskytte håret mot ytre påvirkninger. Vi har nylig fått inn LA’DOR Keratin Power Glue som er en håressens man påfører i håndkletørt hår til slutt i hårrutinen. Snegleslim er en av ingrediensene og vil styrke hårstråene, beskytte de mot ytre påvirkninger og gi håret glans! Denne essensen fungerer også som en varmebeskytter mot stylingapparater som hårføner, krølltang og rettetang. Tips: Påfør litt av essensen i tørt hår for å style det og temme “frizzy” hår.

BONUS: Hårkur

Alle hårtyper, fargebehandlet eller ei, har godt av en hårkur i ny og ne. Vi anbefaler at man kurer minst én gang i måneden og maks 1 gang i uken. LA’DOR Perfect Hair Fill-Up er en unik og naturlig hårkur som blandes i en kopp sammen med vann før den påføres i tørt hår. La det virke i opptil 10 minutter mens du er i dusjen og skyll så av. Fortsett med shampoo og balsam/treatment.

lador fill up

Perfect Fill Up hårkur etter å ha blitt blandet med vann

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *