Hudpleierutine med snegleslim fra COSRX

Er det en ingrediens vi aldri går lei av så er det snegleslim! En super populær ingrediens innenfor koreansk hudpleie som mange av oss sverger til. Ingrediensen gir fukt, glød og spenst til huden og etterlater den plump. Vi har nettopp lansert noen snegleslim-nyheter fra COSRX, så nå kan du faktisk kjøre en full hudpleierutine med snegleslimprodukter! 

Hudpleierutine med snegleslim 

Rens: COSRX Advanced Snail Mucin Gel Cleanser

En myk og effektiv rens med gel-konsistens som er beriket med ingredienser som sørger for en sunn og frisk hud. Nøkkelingrediensen er snegleslim som både vil beskytte og fukte huden. Denne renser huden effektivt uten å strikke den for fukt – vinn, vinn!

Essence: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Alles favoritt: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence! Denne inneholder 96% snegleslim og er kjent for å jevne ut, roe ned og pleie huden. I tillegg kan den bidra til å styrke hudbarrieren, og etterlater huden plump og glødende.

Øyekrem: COSRX Advanced Snail Peptide Eye Cream

Snegleslim har også mange gode egenskaper når det kommer til den tynne huden rundt øynene! COSRX Advanced Snail Peptide Eye Cream inneholder snegleslim, niacinamide og 5 ulike peptider som bidrar til å booste kollagenproduksjonen og elastin i huden, og sørger for å lysne opp og jevne ut huden rundt øyeområdet. 

Fuktighetskrem: COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream Tube

Den populære Advanced Snail 92 All In One Cream Tube har kommer i en ny forpakning! Denne inneholder 92% sneglesekresjon og er litt tykkere og en Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. Kremen gir huden masse fukt og glød, uten at den etterlater en fet hinne. Hvis du mangler fukt i form av vann er denne huden helt super på egenhånd, men hvis du trenger litt mer fett for å holde huden i balanse kan den brukes som en behandlingskrem under en tykkere krem. Uansett er den super til å gjøre kvisearr og pigmentflekker mindre synlig, og visker gradvis ut aldringstegn.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *