Hvilken spamaske passer din hud?

Mange av våre kunder har spurt om vi kan vise mer om våre spamasker fra I’m from, og jeg har derfor filmet en gjennomgang av bruksområdene og egenskaper som disse maskene har. Maskene som er med i videoen er I’m from Honey Mask, I’m from Vitamin Tree Mask, I’m from Volcanic Mask og I’m from Ginseng Mask.

 

I’m from Honey Mask

im-fom-honey-mask

I’m from Honey Mask inneholder 38,7% økologisk og naturlig honning fra det frodige Jirisan-fjellet i Korea. Denne masken fukter og pleier irritert og tørr hud. Honning tiltrekker fuktighet som allerede finnes i luften, og holder på denne i lang tid fremover. Honning inneholder også en del vitaminer, mineraler og antioksidanter som er bra for sliten og moden hud. Og som ikke det var nok, så har honning antibakterielle egenskaper som gjør det enklere for huden å kvitte seg med betennelser og urenheter.

Denne masken passer til: alle hudtyper, men først og fremst tørr, moden og kvisete hud.

I’m from Vitamin Tree Mask

im-from-vitamin-tree-mask-skinsecret

Denne masken er for deg som ønsker å gi huden din en ordentlig detox. En krukke med I’m from Vitamin Tree Mask inneholder over 620 ekte blader fra vitamintre, også omtalt som “mirakeltreet” i Korea, på grunn av sitt høye innhold av vitaminer og mineraler. Et vitamintree inneholder 5 ganger så mye vitamin E som en sitron, og 200 ganger mer vitamin C enn i et eple! Masken inneholder kun vann utvunnet naturlig fra vitamintre-bladene og er perfekt for deg som ønsker å klarne huden og bli kvitt røde områder, pigmentflekker og kvisearr.

Denne masken passer til: Alle hudtyper, men spesielt de som sliter med arr og flekker.

I’m from Volcanic Mask

Volcanic-mask-im-from-skinsecret

Volcanic mask er en deilig og luftig leiremaske med 8,6% naturlig vulkanleire fra Jeju Island i Sør-Korea. Leiren i I’m from Volcanic Mask går dypt inn i porene og renser ut smuss. Ikke vær redd for at denne tørker huden din slik som de fleste leiremaskene gjør, for denne er lett og luftig, og tørker sakte til en behagelig hinne på huden. Denne masken eksfolierer mildt mens den roer ned huden og balanserer talgproduksjonen i t-sonen.

Denne masker passer til: Alle som har kombinasjonshud med en fet t-sone, fete hudtyper, store porer og hudormer. Kan brukes av de med sensitiv hud også. De med tørre hudtyper kan også blande sammen en del Honey Mask og en del Volcanic Mask, og påføre huden.

I’m from Ginseng Mask

im-from-ginseng-mask-skinsecret

Denne masken med ginseng er kjent for å forebygge rynker og andre aldringstegn. Ginseng har blitt brukt i tradisjonell asiatisk medisin i flere tusen år, og ginsengroten er er kjent for å øke energinivået og styrke immunforsvaret. Den inneholder en ingrediens som heter Saponin som er kjent for å beskytte huden mot skader fra UV-stråler, og dermed redusere faren for hudkreft. Saponin har også en antiinflammatorisk effekt og er fin å bruke for de som sliter med rød og sensitiv hud. Lukten fra denne masken er naturlig og lukter godt av ginseng.

Denne masken passer til: alle hudtyper, spesielt de med moden og slapp hud.

Kort oppsummert

I’m from sine spamasker er rene, naturlige og inneholder det beste fra naturen. Uansett hvilken maske du velger vil den gi deg en deilig og luksuriøs behandling, og etterlate huden i en forbedret tilstand.

Ønsker du å tilby I’m from spamasker i din salong eller spa? Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Produkter omtalt i videoen:

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja