Hvordan pleie hodebunnen?

Opplever du fra tid til annen en tørr og kløende hodebunn? Det er ikke så uvanlig, men med riktig pleie kan du få en sunn og frisk hodebunn uten kløe og ubehag. I Korea er de nemlig på lik linje med hårpleie, også opptatt av hodebunnspleie. Les mer om to av våre favoritter vi bruker for å pleie hodebunnen! 

Hvorfor bør du pleie hodebunnen?

Det er ikke bare hår og hud som trenger riktig pleie, og koreanere er like opptatt av å pleie hodebunnen som resten av håret. En kan på et vis si at hårpleien i Korea er todelt- de har egne produkter som tar vare på hodebunnen, som skiller seg fra produktene som gir fukt og pleie til resten av håret. I tillegg til å unngå plager som flass, kløe og tørr hodebunn, mener nemlig koreanere at en sunn hodebunn i stor grad er nøkkelen til et sunt hår! 

Produkter for en sunn hodebunn 

Hodebunns skrubb 

Koreaneres hemmelighet bak et sunt og frisk hår starter altså ved å pleie hodebunnen. Et tips for å holde hodebunnen frisk er å bruke en skrubb beregnet for hodebunnen en til to ganger i uken. AROMATICA Rosemary Scalp Scrub er en skrubb spesielt utviklet til hodebunnen som behandler og pleier. Den inneholder saltkorn fra det israelske dødehavet som eksfolierebort døde hudceller og rense bort smuss og flass som har bygget seg opp over tid.  Skrubben inneholder også rosmarinekstrakt som virker anti-inflammatorisk og som også vil bidra til å stimulere sunn hårvekst! En super skrubb for å behandle hodebunnsproblemer som flass, tørrhet, kløe og irritasjon. 

Pleiende spray for hodebunnen 

En annen godbit er AROMATICA Vitalizing Rosemary Root Enhancer. En spray full av gode ingredienser som rosmarin, grønn mynte og lavendel! Ved hjelp av BHA-syre renser denne sprayen porene, samtidig som 7 forskjellige vitaminer og superfood styrker hårrøttene. Denne kan sprayes på hodebunnen etter vask, og er forfriskende for både hodebunn, kropp og sinn.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *