Er du usikker på hva du skal kjøpe i julegave til familie og venner i år? Vi har samlet SkinSecret teamets julegavetips som består av produkter vi veldig gjerne kunne funnet ut treet selv. Les videre for å få inspirasjon til julegave til enten pappa, bestemor eller venninner! 

Teamets julegavetips

Anna: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

En skuddsikker vinner for meg er COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence til alle venninnene mine! Den passer til alle hudtyper og gir en superfin glød og masse fukt. 

Amalie: SKINSECRET Reisekit Flasker

I år skal jeg kjøpe SkinSecret Reisekit til søsteren min som elsker å reise. De er så praktiske å pakke hudpleie i, da de får plass til mye uten å ta for stor plass i kofferten. 

Sanja: SKINSECRET Luftfukter

Luftfukter til venninnen min og plantene hennes! Luftfukteren er faktisk helt super for å holde liv i plantene på vinteren når vi har det varmere og luften inne er tørrere enn vanlig. 

Alma: I’M FROM Honey Glow Cream

Bestemoren min sin favoritt krem er Honey Glow Cream fra I´M FROM, så den kommer til å ligge under juletreet til hun i år. 

Karolina: COSRX The Retinol 0.5 Oil

Både mamma og bestemor skal få COSRX The Retinol 0.5 Oil av meg i år. Vet den står høyt oppe på ønskelisten til begge, da den både styrker og pleier huden. 

Thale: INNISFREE Super Volcanic Pore Clay Mask

Jeg tenker å kjøpe INNISFREE Super Volcanic Pore Clay Mask til pappa i år! Den renser porene i dybden uten å tørke ut huden, og jeg tror han kommer til å bli ekstra glad for en pleiende ansiktsmaske til jul. 

Stine: THANK YOU FARMER Sun Project Water Sun Cream SPF50+ PA+++

Jeg ville gitt solkremen fra THANK YOU FARMER i julegave i år. Ikke bare er det en SPF 50, men den gir huden min masse fuktighet, og er det produktet i hudpleierutninen som gir huden min mest glød! Av og til blander jeg den også inn med foundation for å skape en litt “lettere” foundation, som gir huden litt ekstra glow. Så dette er et produkt jeg tenker kunne passet til alle jeg kjenner!

Fride: ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sun Cream SPF50+ PA++++

Denne solkremen er perfekt for en bror eller kjæreste som tror solkrem må være klissete og ekkelt. Solkremen fra Round Lab er hverken av delene, og kan omgjøre alle til en solkrem-bruker!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *