Juni-favoritter

Sommeren er allerede godt i gang, og juli er rett rundt hjørnet! Vi deler deres fem favorittprodukter fra juni, og ferier med 20% rabatt på alle favorittene hele helgen (24. – 26. juni)!

SKINSECRET SKINSONIC

Da vi endelig lanserte vår egne rensebørste, ønsket vi at dette skulle være et unikt produkt som tok renserutinen til nye høyder! SKINSECRET SKINSONIC er en sonisk rensebørste som er spesielt utviklet med opptil 31 000 pulseringer, en hygienisk silikonbørste og mild lysbehandling.

Dette sier kundene: Reduserer urenheter, gir jevnere, mykere og mer glødende hud. Enkel å bruke og rengjøre, og gir rutinen en ekstra følelse av luksus og velvære.

kr 699Les mer

I DEW CARE Balancing Heartleaf Clay Mask

Vi elsker følelsen av en balanserende og rensende ansiktsmaske, som virker beroligende og behagelig for både hodet og huden. I DEW CARE Balancing Heartleaf Clay Mask lindrer irritasjon og rødhet, og gjør en super jobb med å behandle kviser.

Dette sier kundene: Renser porene, gjør dem mindre synlige og etterlater huden glatt og beroliget.

kr 202,30Les mer

BLITHE UV Protector Honest Sunscreen

BLITHE UV Protector Honest Sunscreen har vært en solkrem-favoritt hos oss siden lanseringen for et år siden, og tidligere i juni fikk denne slageren ny drakt og noen få oppgraderinger!

Dette sier kundene: Lett konsistens som ikke blir klissete, etterlater ingen whitecast og er mild mot huden.

kr 195,30Les mer

ACWELL Licorice pH Balancing Intensive Eye Cream

Acwells lakris-serie er en av våre mest populære serier her på SkinSecret, og det er derfor ikke overraskende at seriens øyekrem, ACWELL Licorice pH Balancing Intensive Eye Cream, er en storfavoritt hos oss!

Dette sier kundene: Gir godt med fuktighet, lysner mørke ringer, trekker raskt inn og gjør huden glatt.

kr 359Kjøp

COSRX Full Fit Propolis Lip Sleeping Mask

Silkemyke og hydrerte lepper? Da er COSRX Full Fit Propolis Lip Sleeping Mask det ultimate produktet! En næringsrik og pleiende leppemaske som kan brukes både som nattbehandling og balm gjennom dagen.

Dette sier kundene: Gjør leppene silkemyke, gir mye fukt og pleie til tørre lepper.

kr 229Kjøp

20% rabatt på alle favoritter hele helgen!
Tilbudet varer ut søndag 26. juni.