Lagersjef Lotte sin hudpleierutine

Lotte er helt sikkert et nytt navn for de fleste – hun jobber nemlig litt bak kulissene som vår dyktige lagersjef! Lotte har stålkontroll på lageret og sørger for at alle ordrer plukkes, pakkes og sendes. Det beste Lotte vet er når det kommer nye spennende produkter inn. I tillegg er hun som resten av teamet interessert i hudpleie, og i dag skal vi dele hennes morgenrutine!

Lotte sin hud

Lotte beskriver huden som normal, men hun sliter som mange andre med at huden periodevis blir dehydrert – spesielt i sesongskifte. Hovedfokuset hennes er derfor å bruke produkter som både tilfører og holder på fukten, samtidig som hun ønsker å forebygge fine linjer, rynker og andre aldringstegn. 

Lotte sin morgenrutine  

ISNTREE Hyaluronic Acid Toner Plus

Siden Lotte sin hud fort han bli dehydrert vasker hun ansiktet kun med vann på morgenen, for å ikke strippe den for sine naturlige oljer. Hun begynner heller med toner, som både gir og holder på fuktigheten i huden. ISNTREE Hyaluronic Acid Toner Plus inneholder 5 ulike typer hyaluronsyre i tillegg til aloe vera, centella asiatica og kamille, og vil derfor også hjelpe til med å roe ned huden. 

COSRX The Hyaluronic Acid 3 Serum

Videre bruker Lotte COSRX The Hyalruonic Acid 3 serum som består av 3% hyaluronsyre i tillegg til ceramider og aminosyrekompleks som bidrar til en styrket hudbarriere. Lotte liker best å bruke serumet i kombinasjon med Hyaluronic Acid Toner Plus, for å forebygge dehydrert og tørr hud. 

COSRX The Vitamin C 23 Serum

For å forebygge aldringstegn og gi huden ekstra fin glød og spenst til huden bruker Lotte The Vitamin C 23 Serum fra COSRX! Vitamin C er en fin ingrediens å inkludere hvis du ønsker å redusere aknearr, pigmentflekker og få en jevnere hudtone. Serumet inneholder hele 23% vitamin C i tillegg til vitamin E som sammen gir en frisk og fin glød til huden!

IUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream

IUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream er Lotte sin favoritt fuktighetskrem. Denne gir huden masse fukt ved hjelp av naturlig betaglukan og ekstrakter fra sopp, centella asiatica og bær. Et supert valg hvis huden din er dehydrert eller føles stram og tørr. 

ISNTREE Hyaluronic Acid Watery Sun Gel 50+ og PA++++

Denne solkremen er perfekt for en hud som lett blir dehyhdrert. ISNTREE Hyaluronic Acid Watery Sun Gel inneholder 8 ulike typer hyaluronsyre som binder fuktigheten i huden og motvirker fuktighetstap. Solkremen gir også huden til Lotte en fin og glowy finish!

PURITO Cica Clearing BB Cream

Siste steg i Lotte sin morgenrutine er PURITO Cica Clearing BB Cream. Denne har en fin og naturlig dekkevne, og resultatet er en jevnere hudtone og spenstigere hud med en fin glød. I tillegg gir den faktisk godt med fukt til huden, uten å gjøre den fet og blant. Denne er veldig naturlig på huden, men hvis du ønsker litt bedre dekk kan den også bygges litt opp.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *