NEWNESS! Dear Hydration og Birghtening fra Banila Co

Vi har nettop lansert BANILA CO sin nye Dear Hydration-serie i tillegg til en ny oljebalm og en peeling gel! Dear Hydration er en serie bestående av fem fuktighetsgivende produkter med ingredienser som vil styrke og pleie huden din, mens brightening-produktene sørger for en strålene hud med masse glød! I denne artikkelen kan du lese mer om de nye produktene.

Dear Hydration-serien 

I den nye og forbedrede hudpleieserien Dear Hydration finner vi to stjerneingredienser; Pink Cactus og Pink Biome! Hele serien, fra øyekrem til ansiktsmist er basert på disse ingrediensene. Men hva gjør de for huden?

Pink Cactus, også kjent som prickly pear er rik på antioksidanter og fettsyrer som øyeblikkelig sørger for å øke hudent fuktighetsnivåer og etterlate huden din med en naturlig glød. 

Pink Biome som vokser i Atacama-ørkenen, som er kjent for å være et av de tørreste klimaene på jorden, hjelper til med å låse inn fuktigheten, samtidig som den beskytter og styrker hudens naturlige barriere. 

Sammen sørger ingrediensene for å gi optimalt med fukt og pleie, og serien er derfor spesielt tilpasset deg med tørr hud – men alle hudtyper kan ha glede av produktene!

Nye produkter fra Dear Hydration

Dear Hydration-serien består av 5 herlige produkter; Skin Softening Toner, Crystal Glow Dream Essence, Bounce Eye Cream, Water Barrier Cream og Cool Down Mist. Du kan gjerne bruke alle produktene sammen – eller velge ut noen av dem og inkludere dem i rutinen din. 

BANILA CO Dear Hydration Skin Softening Toner

Skin Softening Toner gir en mild eksfoliering av huden, og sørger for myk og smidig hud. I tillegg balanserer, hydrer og jevner den ut hudteksturen. 

BANILA CO Dear Hydration Crystal Glow Dream Essence

Crystal Glow Dream Essence er et lettvektig serum som i tillegg til Pink Cactus og Pink Biome inneholder hyaluronsyre som vil bidra til å øke fuktighetsnivået i huden. Serumet pleier tørr hud og etterlater en glødende og sunn hud. 

BANILA CO Dear Hydration Bounce Eye Cream

Øyekremen fra Dear Hydration-serien; Bounce Eye Cream, beskytter huden og forebygger tegn på aldring. Den er spesielt utviklet for den tynne huden rundt øynene, og bidrar til å minske synligheten av mørke ringer. 

BANILA CO Dear Hydration Water Barrier Cream 

Water Barrier Cream; en super hydrerende fuktighetskrem som vil hjelpe til med å styrke hudbarrieren din. Den gir også en frisk glød og trekker godt inn i huden. 

BANILA CO Dear Hydration Cool Down Mist 

Siste produktet ut i Dear Hydration-serien; Cool Down Mist! Denne føles så forfriskende på huden fordi den gir en avkjølende følelse når du sprayer den på. I tillegg til mykgjørende egenskaper, hjelper den til med å lukke fuktigheten inn i huden din. Sprayen kan brukes både morgen og kveld. Hvis du bruker sminke er denne så fin å bruke under for å preppe huden, eller over som en fin touch up i løpet av dagen!

Nyheter fra Banila Co Brightening

BANILA CO Clean it Zero Brightening Peeling Gel + BANILA CO Clean it Zero Cleansing Balm Brightening

Banila Co står bak våre bestselgende oljebalmer, og nå har de kommet med enda en i rekken av oljebalms! Clean it Zero Cleansing Balm Brightening er en vegansk oljebalm der hovedingrediensen er Mandarin-C. Rensen vil fjerne sminke, jevne ut huden og stimulere hudcellens fornyelse. Den siste nyheten ut fra Banila Co er Clean it Zero Brightening Peeling Gel, en behandling som både eksfolierer og jevner ut huden med hun ett steg. Uansett om du bruker disse sammen eller hver for seg vil de sørge for en jevnere hudtone med massevis av glød!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *