NEWNESS: Hils på Miss Flower & Mr. Honey!

Våren er her, og hva passer vel bedre enn at vi endelig lanserer Miss Flower & Mr. Honey fra Banila Co! Denne serien har både vi og mange av kundene våre ventet på –  så dette har vi gledet oss masse til! Fylt med ulike typer honning og pleiende ingredienser, er produktene perfekt for deg med tørr hud. Lese videre for å lære mer om Miss Flower & Mr. Honey-serien og hvorfor honning er en super-ingrediens i hudpleie!

Honning som hudpleieingrediens 

Honning er nok mest kjent for oss som noe søtt man enten har i teen eller over yoghurten på morningen, men honning har faktisk også mange gode egenskaper for huden! I tillegg til at den setter en fantastisk lukt på produktene (ja – Miss Flower & Mr. Honey-serien dufter faktisk frisk av ekte honning!), vil den også tilføre huden masse næring. Noen av egenskapene til honning i hudpleie er blant annet: 

Gir en fin glød: Honning er en naturlig eksfoliant, som betyr at ingrediensen vil hjelpe til med å skånsomt fjerne døde hudceller fra det ytterste hudlaget. Døde og tørre hudceller kan gi en litt gusten og grå hudtone, men når disse eksfolieres bort vil huden bli jevnere og få en fin, glowy utstråling! 

Forebyggende hudpleie: Siden honning har et høyt innhold av antioksidanter og næring, vil den bidra til å booste hudens celle-produksjon. Dette hjelper blant annet til med å forebygge hudskader fra frie radikaler. 

Fuktighetsgivende: Honning er en naturlig ingrediens som vil booste huden din med fukt. Ingrediensen vil sørge for at selv den tørreste huden får masse fukt, samtidig som honning ikke vil tette porene til de med kombinert- eller fet hud. 

Passer alle hudtyper: Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men honning har faktisk god effekt på flere hudtyper og hudtilstander. I tillegg til å være fuktighetsgivende og pleiende for tørr og moden hud, bidrar det til å jevne ut hudtonen. Det gjør honning til et godt valg for deg med hyperpigmentering, gusten hudtone, oljete hud og akneutsatt hud. 

Banila Co Intense Nourishing System 

Hele Miss Flower & Mr. Honey-serien består av Banila Co sitt Intense Nourshing System, en blanding av ingredienser som vil pleie og beskytte huden din. Yellow Flower Complex™ vil skape et beskyttende lag over huden din for å forebygge fuktighetstap og skader fra frie radikaler. Nutrition Complex sørger for å lukke fuktigheten inn i huden. Den siste ingrediensen i denne miksen er Black Pullulans, som skal hjelpe til med å jevne ut hudteksturen og hudtonen.

Nyheter fra Banila Co Miss Flower & Mr. Honey

Vi har faktisk fått inn alle produktene i serien, og gleder oss til dere som har ventet på produktene får prøvd disse! Du kan enten kjøre på med en full hudpleierutine, eller inkorporere ett eller flere av produktene i din vanlige rutine. Uansett vil de bidra til en rolig, hydrert og myk hud med en fin glød. Og en liten bonus: hvor søtt er ikke designet på forpakningene? 

Miss Flower & Mr.Honey Propolis Rejuvenating Essence Toner

En essens-toner med tre typer honning som øyeblikkelig smelter inn i huden og etterlater den myk? Ja takk! Miss Flower & Mr.Honey Propolis Rejuvenating Essence Toner inneholder nemlig Royal Jelly, bivoks og propolis. En super kombo for å fukte og jevne ut hudtonen.

Miss Flower & Mr. Honey Propolis Rejuvenating Ampoule

Propolis Rejuvenating Ampoule er et høykonsentrert serum som booster huden med næringsrike ingredienser og kraftige antioksidanter. Serumet har en lett tekstur som trekker raskt inn og går dypt inn i huden for å gi en sunn og frisk glød. Nøkkelingrediensene i serumet er Red Propolis som har et naturlig høyt innhold av antioksidanter og niacinamide. Disse ingrediensene vil hjelpe til med å minimere synligheten av porer og jevne ut hudtonen. 

Miss Flower & Mr. Honey Propolis Rejuvenating Eye Cream

Denne øyekremen gir dyp fukt til det delikate området og huden rundt øynene. Med Red Propolis sørger den nemlig for å holde huden fuktet og pleiet gjennom hele dagen. Miss Flower & Mr. Honey Propolis Rejuvenating Eye Cream kommer med en aplikator som sørger for en kjølende effekt ved påføring, noe som gjør den forfriskende på trøtte øyne!

Miss Flower & Mr.Honey Propolis Cream og Miss Flower & Mr.Honey Propolis Rejuvenating Lotion

Hvis du har lett etter en tykk, fuktighetsgivende krem som sørger for å holde huden myk og hydrert hele dagen, uten å etterlate et klissete lag på huden – så er dette kremen for deg! Ved hjelp av honning, propolis, honningsmør, bivoks og Banila Co sitt eget Intense Nourishing-system sørger nemlig Propolis Cream for å fukte huden, beskytte hudbarrieren og låse fuktigheten inn i huden. Resultatet er en sunn og smidig hud som ikke føles tørr ut på slutten av dagen – love that!

Ønsker du en litt mer lettvektig krem anbefaler vi Miss Flower & Mr.Honey Propolis Rejuvenating Lotion! Full av gode ingredienser og honning, men med en litt lettere formulering.

Miss Flower & Mr.Honey Propolis Rejuvenating Ampoule Mist

Siste produkt ut: Propolis Rejuvenating Ampoule Mist! Hva er vel deiligere enn en forfriskende mist utover våren og sommeren? Denne er super om du ønsker en liten boost av fukt og pleie i løpet av dagen! Misten inneholder ultrafine fuktighetsgivende partikler som trenger lett inn i huden og gir umiddelbart fukt til huden. Denne kommer garantert til å få en fast plass i vesken fremover!

Oppsummering

Vi har nettopp lansert en ny serie fra Banila Co: Miss Flower & Mister Honey! Produktene er fulle av næringsrik honning som både virker fuktighetsgivende, forebyggende og pleiende for huden. Hele serien består også av Banila Co sitt eget Intense Nourishing System som gir fukt, lukker fuktigheten inn i huden og bidrar til en jevnere hudtone. Produktene dufter lett av ekte honning, og vi har fått inn både toner, serum, krem, lotion, øyekrem og mist!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *