NEWNESS: Hudpleieverktøy fra FaceFactory!

Etterhvert som teknologien har utviklet seg de siste årene, har det kommet mange ulike hudpleieverktøy på markedet. Man trenger ikke lenger dra til hudpleier for salongbehandling; den beste hudpleieteknologien kan nå benyttes hjemme. Også innen K-beauty har tekniske hudpleieverktøy tatt helt av, nettopp fordi huden får behandling av høy kvalitet på kun få minutter. Vi er derfor superfornøyde med å kunne lansere to innovative produkter fra Face Factory! Begge hudpleieverktøyene kan enkelt integreres som en del av den hverdagslige rutinen, og gjør underverker for huden.

Face Factory Cell Liner

Dette hudpleieverktøyet behandler huden ved hjelp av LED-lys og mikrovibrasjoner. Om du ønsker å behandle slapp hud, rynker, ujevn hudtone eller sensitiv og rød hud er denne midt i blinken. Apparatet har tre LED-lys innstillinger som jobber med huden på ulike plan, slik at du kan velge spesifikk funksjon. Den naturlige produksjonen av kollagen og elastin stimuleres, samtidig som selve kollagenfibrene strammes opp. I tillegg hjelper mikrovibrasjonene til slik at produktene du har påført penetrerer dypere ned i huden og får maksimal effekt.

Hvordan bruker jeg Cell Liner?

Behandlingen med Cell Liner varer i 3 minutter, og innebærer ganske enkelt en lett massasje på slutten av hudpleierutinen. Etter å ha renset huden og påført dine favorittprodukter, velger du ønsket lysinnstilling ved å trykke på knappen. Deretter fører du hudpleieverktøyet sakte over området som trenger behandling. Vær oppmerksom på at du ikke behøver å trykke hardt, og sørg for at hudoverflaten ikke er helt tørr, slik at apparatet glir lett på huden. Dette kan gjøres en gang om dagen, og Cell Liner kan fint brukes andre steder på kroppen.

Face Factory Water Peeling

Aqua Peel har lenge vært en populær salongbehandling, og med Face Factory sin Water Peeling kan du gi huden lignende behandling helt selv. Her er det 26 000 mikrovibrasjoner per sekund kombinert med positivt og negativ ladde ioner som sørger for å få jobben gjort. Først og fremst er hudpleieverktøyet helt supert for å gi huden en peeling og fjerne overflødig olje fra porene. Om sorte og hvite hudormer er ditt største hudproblem, er Water Peeling altså en perfekt match. Som en ekstra bonus har verktøyet to tilleggsprogrammer; det ene hjelper produkter å trekke ned i huden, mens det andre bruker positivt ladde ioner for å forbedre elastisitet.

Hvordan bruker jeg Water Peeling?

Som sagt har dette hudpleieverktøyet 3 ulike programmer, og alle gjennomføres på 5 minutter. Peelingfunksjonen kan benyttes 1-2 ganger i uken, og skal gjøres på et renset og vått ansikt, gjerne etter en dusj. Behandlingen utføres ved å føre kanten av bladet omkring i ansiktet der du vil rense porene. Ikke press hardt, men bruk glatte og forsiktige bevegelser. De to andre programmene innebærer at man fører den flate siden av bladet over huden, men disse skal gjøres på slutten av hudpleierutinen. Det er altså kun peelingprogrammet som utføres rett etter rens, de to skal gjøres som siste steg over dine favorittprodukter.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *