NYHET: si velkommen til Thank You Farmer!

Det er med stor glede vi nå kan kunngjøre at vi har tatt inn et nytt merke hos oss – Thank You Farmer! I tråd med navnet ønsker Thank You Farmer å bruke naturlig ingredienser og ha respekt for naturen, på samme måte som en bonde har for gården sin. Dette innovative hudpleiemerket fokuserer på å produsere rene produkter uten å ta snarveier på bekostning av huden (farm to skincare), og bruker heller gode ingredienser som bidrar til en sterkere hud. 

Thank You Farmer har vokst seg store på få år og vi i SkinSecret står klare med åpne armer for å ta dem imot. Vi har fått inn hele 9 ulike produkter, blant annet de populære og lettvektige solkremene fra Sun Project-serien. I tillegg har vi fått 3 produkter fra anti-age serien Miracle Age Repair, en silkemyk BB-krem, en pleiende oljerens basert på perilla-urten og en skånsom vannbasert rens. 

Beskytt huden med Thank You Farmer Sun Project

Sun Project Water Cream SPF50+ PA+++ er en lettvektig solkrem med faktor 50 som beskytter mot UVA og UVB stråler. Den inneholder pleiende oljer fra afrikansk valnøtt og inca omga, fuktighetsgivende bambusekstrakt og vitamin E som bidrar til å opprettholde hudens elastisitet. I tillegg inneholder den en aloe vera-ekstrakt og den patenterte ingrediensen phyto oligo som virker anti-inflammatorisk og beroligende på huden. Uten å virke klissete eller etterlate whitecast absorberes den raskt og hjelper til med å opprettholde hudens fuktighet. 

I samme serie finner vi også to lettvektige solkremer som i likhet med Sun Project Water Cream også inneholder aloe vera-ekstrakt. Sun Project Light Sun Essence SPF50+ PA+++ har solfaktor 50 og gir huden pleie samtidig som en beskytter mot skadelig UV stråling. Den gir en semi-matt finish og tilfører fuktighet ved hjelp av lotusblomst-ekstrakt og lipider fra soyabønner. Sun Project Shimmer Sun Essence SPF30 PA++ har en litt lavere solfaktor på 30 og inneholder vitamin E, afrikansk valnøttolje og perleekstrakt som gir fuktighet, jevner ut hudtonen og gir en lett shimmereffekt. Den passer derfor perfekt når du vil ha en ekstra glød, eller for eksempel på ettermiddagen når solen ikke er like sterk. 

Aldringsforebyggende Miracle Age Repair

Miracle Age Repair består av en rekke pleiende produkter som bidrar til å bremse hudens aldringsprosess, gi fuktighet og opprettholde hudens elastisitet. Vi har valgt å ta inn både serum, fuktighetskrem og øyekrem som alle inneholder antiaging-ingrediensene niacinamide og ceramider.

Miracle Age Repair Serum er et tykt og luksuriøst serum som passer til alle hudtyper og tilfører fuktighet ved hjelp av panthenol, glycerin og aloe vera-ekstrakt. Serumet absorberes raskt og har en oppstrammende effekt på fine linjer og rynker.

Miracle Age Repair Cream er en silkemyk fuktighetskrem som også gir dyptgående fuktighet ved hjelp av panthenol. I tillegg inneholder kremen soppekstrakt fra phellinus linteus som bidrar til å stryke hudens beskyttelsesbarriere og gi massevis av glød!

Miracle Age Repair Eye Cream er øyekremen for deg som ønsker å redusere fine linjer og mørke ringer under øynene. I tillegg til de andre antiage-ingrediensene inneholder øyekremen vitamin E som også bidrar til redusere aldringstegn, gi fuktighet og berolige. Lecithin, sheasmør og arganolje har en mykgjørende effekt og tilfører huden ekstra næring. Kjempemyk konsistens som legger seg fint på huden.

Be Beautiful Natural BB Cream

BB-krem er et slags hybridprodukt, som kombinerer sminke og hudpleie i et og samme produkt. Be Beautiful Natural BB Cream passer perfekt når man ønsker å dekke over porer og urenheter uten å bruke tung sminke. Den har en kremet konsistens, kan påføres i flere lag dersom man ønsker høyre dekkevne og gir en lett og naturlig finish. Ingrediensene niacinamid og sodium hyaluronat tilfører huden fuktighet, reduserer aldringstegn og jevner ut hudtonen. 

Dyptgående og pleiende rens

Sist men ikke minst har vi tatt inn to ulike renser, en deilig pleiende oljerens og en skånsom og myk vannbasert rens.

Pollufree Pore Deep Cleansing Oil er en lett oljerens med en vannlignende konsistens. Den fjerner overflødig talg og sminke lett som en plett og reduserer både sorte og hvite hudormer. Den inneholder også planteekstrakt fra den koreanske perilla-urten som fjerner støv og tette porer forårsaket av luftforurensing. Helt perfekt for deg som bor i storbyen! Pleiende oljer fra jojoba, burot, agurkurt, soyabønner og solsikkefrø gir fuktighet og styrker hudens beskyttelsesbarriere, noe som gjør at den egner seg godt også for tørr og sensitiv hud. 

Back To Pure Daily Foaming Gel Cleanser er en lett skummende vannbasert rens. Ingrediensene består blant annet av lakrisrotekstrakt som jevner ut hudtonen, og centella asiatica som renser i dybden, har en beroligende effekt på huden med en frisk følelse. I tillegg er rensegelen beriket med grantepleekstrakt som er full av antioksidanter, og dermed styrker og beskytter hudbarrieren. Den har en pH-verdi på 5,7 og passer derfor ypperlig for fet og sensitiv hud. 

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *