Nyheter fra SNP: Vi lanserer Cafferonic!

For en tid tilbake lanserte vi SNP hos SkinSecret og tok inn hele 25 produkter. Nå har vi fått inn enda fler og supplerer med 5 rykende ferske nyheter som hud og hår vil elske! SNP Cafferonic er en serie bestående av vask, skrubb og fuktighetskrem for kroppen, samt shampoo og balsam. Nøkkelingrediensen i produktene er høykonsentrert kaffeekstrakt som er fermentert i 72 timer, en metode som hjelper til med å holde koffeinet intakt og bevare stoffets gode egenskaper. I tillegg er alle produktene også beriket med forskjellige typer hyaluronsyre som har ulike molekylær størrelse og dermed trenger dypt inn både i huden og håret. Sammen utgjør de et perfekt spa-sett med alt man trenger for å føle seg ren, fresh og myk!

Produktene

SNP Prep Cafferonic Body Wash

Den første av de 5 nyhetene er Cafferonic Body Wash, en oppfriskende kroppsvask som bidrar til å skape en balansert og harmonisk hud over hele kroppen. I tillegg til kaffe og hyaluronsyre inneholder den sheasmør og ceramider som gir godt med mykgjørende fuktighet gjennom vasken og sørger for å opprettholde en sunn hudbarriere. De anti-inflammatoriske ingrediensene nattlysblomst og pilerot roer ned huden på behagelig vis og forebygger inngrodde hår etter for eksempel barbering.

SNP Prep Cafferonic Body Scrub

For å oppnå myk, sunn og behagelig hud over hele kroppen bør man sørge for å eksfoliere hudoverflaten jevnlig. Cafferonic Body Scrub inneholder kaffepulver, sheasmør og beroligende planteekstrakter som gjør at huden ikke blir irritert etter skrubben, men heller etterlates babymyk. I tillegg vil skrubben stimulere blodsirkulasjonen og dermed også kunne bidra til å minimere synligheten av cellulitter. Den gjør også en utmerket jobb med å forebygge “body acne”, nupper og ruhet overalt på kroppen og jevner ut hudteksturen. Vi elsker!

SNP Prep Cafferonic Body Lotion

Vi har også fått inn Cafferonic Body Lotion som inneholder de samme ingrediensene som kroppssåpen og skrubben, sammen med pleiende og mykgjørende mandelolje . Den har en lav pH-verdi som likner hudens egen og vil derfor ikke skape ubalanse, men kremen vil heller roe ned eventuell irritasjon. Dette gjør den til en super match for alle hudtyper og den er en perfekt oppfølger til såpen og skrubben!

SNP Prep Cafferonic ShampooCafferonic Treatment

Cafferonic Shampoo og Cafferonic Treatment er shampooen og balsamen i denne nye kaffeserien. Kaffe er nemlig også helt supert for håret og bidrar til å gjøre det både mykere og mer glansfullt. Produktene inneholder også proteiner som styrker hårstråene og motvirker slitasje og skader på håret. Hyaluronsyren sørger for å tilføre massevis av fuktighet og gir håret mer volum, samtidig som det får en friskere og sunnere look. Både shampooen og balsamen har en lav pH-verdi og er derfor også med på å balansere og harmonisere hodebunnen, noe som gjør den godt egnet også om man har sensitiv hodebunn.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *