Produktene som fjernet Andreas kvisearr

Tidligere i år delte Andrea sine erfaringer med koreansk hudpleie og hvordan hun gikk fra akneutsatt hud til å bli så godt som kvisefri. Etter vårt intervju med Andrea fant vi ut at hun studerte til å bli grafisk designer, og vi endte opp med å engasjere henne i SkinSecret som vår designer. Hun står faktisk bak designet av de flotte eskene til våre gua sha-verktøy og de kule grafikkene på Instagrammen vår. I dag kommer Andrea med en oppdatering på huden sin, og forteller hvilke to produkter som har transformert huden hennes ytterligere siden sist.

Min erfaring med koreansk hudpleie

Etter at jeg delte min hudhistorie med SkinSecret tidligere i mai har huden min bare blitt bedre og bedre. Da var huden min på et punkt hvor jeg akkurat hadde sluttet å få de voldsomme utbruddene. Etter mange år med konstante akneutbrudd hadde huden endelig begynt å roe seg ned for første gang på lenge. Nå, fem måneder senere, har jeg omtrent ikke hatt en kvise på all den tiden, og huden min er helt forandret. I mai var jeg veldig spent på å se hvorvidt huden min faktisk ville forbli så bra, eller om det kun var snakk om en liten periode med fin hud. Heldigvis var det ikke det! Huden min har bare blitt bedre og bedre. Nå kan det gå måneder mellom hver gang jeg får en nevneverdig kvise, noe som for et år siden bare var noe jeg kunne drømme om.

Etter så mange år med akne bak meg sitter jeg naturligvis igjen med en del arr, i tillegg til rødheter i ansiktet. Etter at huden min hadde vært bra en stund ville jeg prøve å gjøre det jeg kunne for å redusere synligheten av arrene. Jeg trodde egentlig ikke det fantes produkter som ville gjøre særlig forskjell, og at laserbehandling var det eneste som kunne gjøre det bedre. Men jeg ville likevel gi hudpleie en sjanse siden jeg var så fornøyd med resultatene av produktene jeg allerede brukte.

Produktene som forandret huden

Det var to produkter jeg skaffet meg for å redusere synligheten av arrene. Det første var Neogen Real Ferment Micro Essence, som jeg startet å bruke kort tid før jeg delte hudhistorien min i mai. I sommer begynte jeg også å bruke Neogen Real Vita C Serum. Allerede kort tid etter at jeg begynte å bruke disse produktene begynte jeg å se at huden ble jevnere og arrene lysnet. Nå, etter noen måneders bruk, er huden mindre rød og hudtonen er jevnere enn det den har vært på nesten 10 år.

Essensen har jeg brukt morgen og kveld hver dag, mens c-vitaminserumet brukte jeg tre kvelder i uken til å begynne med. Jeg har nå gått over til å bruke det hver eneste kveld. Jeg liker også at begge produktene er veldig drøye i bruk! Essensen har jeg hatt i 6 måneder og fortsatt er halve flasken igjen. Serumet kjøpte jeg for fire måneder siden, og det er en halv flaske igjen av den også. Resten av hudpleierutinen min har ikke forandret seg særlig fra mai, foruten at jeg har lagt til en øyekrem fra Purito: Centella Green Level Eye Cream.

Les også: alt du trenger å vite om c-vitamin!

Skrevet av

Andrea Skinsecret

Andrea

K-beauty entusiast og grafisk designer hos SkinSecret

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *